Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
25 Eylül 2024 16:09

23.09.2024 Saat 21:19 (Eve gidip ayıbı fark ettiğimde 22:00 mağaza kapanmıştı, hemen gitme şansım yoktu) da Media Markt'tan satın aldığım Apple iPad 10. Nesil Tablet'i evime götürdüğüm zaman fark ettiğim kasa arkasındaki hatalı boyanması yani ayıplı ürünü geri götürdüğümde mağazanın 'Siz bunu aldınız, servise verelim ya da siz götürün rapor getirin. Rapora göre hareket edebiliriz.' demesi son derece ilgisiz, alakasız, tutumsuz ve 'Biz cihazı sattık, halin varsa gör.' gibisinden bir yaklaşımdı. Düşünün, sıfır ürünü heyecanla al, mağazadan çık, ayıplı ürünü fark et, sonra Media Markt'a git, sonra Apple'ın vereceği kararı bekle, ondan sonra kaç iş günü geçerse karar vermelerini bekle, ondan sonra kullanabilirsin. Paranla rezil ol. Ya onların keyfini bekle ya da kendin götür, eziyete bakar mısınız? İnsanları bu şekilde yıldırıp bu şekilde sizi ayıplı ürünü kullandırmaya maruz bırakıyor Media Markt. Umarım buradan Media Markt bunları görür ve hatasını telafi eder. Yoksa Media Markt'tan kesinlikle alışveriş yapmayacağım ve bana sorulduğunda tavsiye de etmeyeceğim. Apple! Media Markt'ın böyle tutumsuz hareketleri var, neden Apple markasının prestijini zedelemesine izin veriyorsunuz? Eğer ki kutuda ayıplı mal varsa birebir 24 saat içinde değiştirmeyip, insanları servis servis gezmeye, karara göre hareket etmeye maruz bırakıyorsunuz.

Ayse
Ayse

Ne yaptılar, değiştirdiler mi? 14 gün iadeden dolayı bence hep internet üzerinden teknolojik alet alınmalı, sonra uğraştırıyorlar herhalde bu tarz saçmalıklarla

21 Haziran 2024 12:26

Esra
07 Mart 2024 14:29
Apple Media Markt Ve KVK Garantili Ürünümü Onarmadı
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Güler
23 Mayıs 2024 00:58