Mert sonuçtan hiç memnun değil

Apple Airpods Pro (1. Nesil) Bul Özelliği

Mert
25 Aralık 2023 17:37

Yaklaşık iki sene önce AirPods Pro 1. Nesil aldım. Bir yıla yakın kullandıktan sonra 'Bul' uygulamasını kullanmak için uygulamaya girdiğimde, iki ayrı uyarı veriyordu. Tüm yönergeleri birçok kez uyguladım, fakat sorun çözülmedi. En son müşteri hizmetlerini aradım. Uzun bir süre telefonuma bağlanıp bir şeyler denediler ve en sonunda kulaklığımın iCloud'unun telefona bağlı olmadığını ve bu sorunu çözebilmek için iCloud'un bağlı olduğu telefondan çıkış yapmam ve kendi telefonuma bağlamam gerektiğini söylediler. Kulaklığın ilk bağlandığı telefonun iCloud'u ile eşleştiğini belirttiler. Ancak ben, kulaklığı ilk olarak kendi telefonuma (iPhone 11) bağladığımdan kesinlikle eminim. Başka bir şekilde sorunun çözülemeyeceği ve benim ürünü alırken sahip olduğum 'Bul' özelliğini kullanamayacağım söylendi.

Apple'ın 'Bul' Özelliği Beklentileri Karşılamıyor Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Murat
15 Ekim 2025 19:58
applein-bul-ozelligi-beklentileri-karsilamiyor-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-2.jpg
applein-bul-ozelligi-beklentileri-karsilamiyor-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-1.jpg

Çağlar
13 Ekim 2024 16:54
AirPods Sorunları: Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Hizmet
Halilibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Apple İPhone XS Airpods Pro2. Nesil Uyumsuzluk Sorunu.

Halilibrahim
12 Haziran 2024 12:17

Doğukan
08 Ağustos 2024 12:57
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

AirPods Pro 2. Nesil Sürekli Tekrarlayan Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Yakup
11 Eylül 2025 15:43