Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'dan Üç Kez Yanlış Ayakkabı Gönderimi: Müşteri Hizmetleri Ve Depo İletişim Sorunları

Adnan
15 Ekim 2024 13:23

Amazon'dan ayakkabı satın aldım. 38 numara sipariş verdim, ürün elime 37 numara ulaştı. Tamam olabilir, insanlık hali diyerek sipariş için iade talebi oluşturdum. Amazon Prime ile ertesi gün teslimat ile satın aldığım ürünün değişimi için 1 hafta sonrasına teslim tarihi verdiler. Bu kadar uzun süre ayakkabı beklemek istemediğim için değişim talebini iade olarak değiştirdim ve ayakkabıyı yeniden satın aldım ki doğru ürün elime daha hızlı ulaşsın, iade edilenin parası da elime 1 hafta sonra gelsin. Sorun değil.

2. Verdiğim sipariş de elime yanlış ulaştı. Dalga geçiyorlar herhalde. Ardından hadi yine hata yapılmış olabilir. İlk satın aldığım ve iade ettiğim ürün değişim talebi olarak girilmiş, değişen ürün de 38 değil 37 numara gönderilmiş. Amazon tarafıma 3 kez ürün gönderdi, 3'ü de yanlış numara. 2 haftadır ayakkabı satın almaya çalışıyorum, dalga geçiyorlar herhalde. Bir ayakkabının doğru numarasını göndermek bu kadar zor olmamalı.

Müşteri hizmetleri ile konuşup halletmeye çalışıyorum, depoya durumu ilettik size gönderilecek ürün kesinlikle yanlış olmayacak dendikten sonra da yanlış ürün gönderildi. Amazon gibi bir firmanın bu kadar ilgisiz olması gerçekten üzücü.

Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
20 Aralık 2023 13:23

Yavuz
15 Mayıs 2025 13:04
Ali sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 13:51
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
13 Ağustos 2024 23:26
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
23 Ekim 2023 11:21