Buse sonuçtan hiç memnun değil

Amazondan Aldığım Bilgisayarın Kargoya Teslim Edilmemesi

05 Ocak 2024 22:34

Amazon üzerinden 28 Aralık 2023 tarihinde bir adet bilgisayar aldım. Ürünün 29 Aralık tarihinde teslim edileceği yazıyordu. Daha sonrasında daha iyi bir bilgisayar almak istediğime karar vererek Amazon'u aradım ve iptal edemeyeceklerini, ürünün hazırlandığını, eğer istersem ürün zaten bir gün sonra geleceği için kurye getirdiğinde almama hakkım olduğunu söylediler, tamam dedim ve anlaştık. Bugün 5 Ocak, ürünün nerede olduğu belli değil, kargo hala ürünü teslim almamış. Bilgisayar elime şu an ulaşsa ve ben iade edip diğer bilgisayarı alsam bile öteki bilgisayarlara daha da zam geldi. Amazonda her gün farklı bir temsilciyle konuşuyorum kimsenin gerçek manada bir yardımı dokunmuyor. Herkes beklememi söylüyor ve ben gelmeyen bir bilgisayarı bekliyorum.

Özetle, zam geldiği için ne daha iyi bir bilgisayar alabilirim bu saatten sonra, ne de aldığım bilgisayar elime ulaşıyor. Ciddi anlamda mağdurum. Ürünün depoda olduğunu, kamera kayıtlarından da görüldüğü söyleniyor ama bilgisayar ne hikmetse bir haftadır kargoya verilemiyor. Madem veremeyeceksiniz, teslimat tarihini bir gün sonra olarak yazmayacaksınız. Şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

09 Ocak 2024 09:50

Ne iletişime geçtiler, ne ürünüm geldi, ne iptal ettiler, param hala onlarda.

15 Ocak 2024 10:14

Şimdi de paramı geri vermiyorlar. İptal sürecimi başlatmıyorlar.

Bartuğ
14 Eylül 2023 13:18
Elif sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 00:12

Egemen
18 Eylül 2023 18:39
Amazon Ve Kolay Gelsin Kargo Sorunu
Amazon Ve Kolay Gelsin Kargo Sorunu
Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

Ahsen
17 Mayıs 2024 19:58