Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 22:19

Amazon.com.tr'den ucuza ürün buldum ve satın aldım. Aradan 30 saniye geçmeden siparişim iptal edildi. Tam 2 defa daha denedim ve her defasında sistem iptal etti.

Müşteri hizmetleri ile konuştum ve saçma bir yanıt aldım. Ürün defolu dediler. Siparişten 30 saniye sonra ürünün defolu olduğunu nasıl anladınız dedim. Düzgün bir yanıt alamadım tabi.

Sonuçta Amazon'da ucuz ürün bulduk diye sevinmeyin. Fiyatı düşük gösterip satmıyorlar.

Bu arada satıcı Amazon'un kendisi. Herhangi bir satıcı da değil.

Bu yüzden ilk işim sabah Amazon'u Ticaret Bakanlığına şikayet etmek olacak.

Ekte yazışmalarımın ekran görüntüleri var.

29 Eylül 2023 17:28
Amazon.com.tr'de Ucuz Ürün Buldum Ama Amazon Satışı İptal Etti.

Buyurun daha önce 1000 TL olan ürün 1915 olmuş.

21 Kasım 2023 14:01

Amazon.com.tr indirimli ürünleri alamıyoruz. Her defasında iptal ediyor. Madem satmayacaksın o zaman satış fiyatını neden düşük yazıyorsun? Bu defa da bir şampuan. Fiyatı diğer yerlere göre %50 daha düşük. Ama satın alamazsınız tabi :)

21 Kasım 2023 14:03

Sanki daha önce satın almışım gibi davranıyor bir de

26 Haziran 2024 16:34

Bugün de bir havya almak istedim. Amazon satış fiyatı 395 TL. Amazon yine bu siparişi iptal etti. Sebep ise şu şekilde. "Ürünleri yalnızca ortalama bir evin ihtiyaçlarını karşılayacak miktarlarda kişisel kullanım için satıyoruz" ve diyor ki sen bu ürünleri benden satın alıp başkasına satacaksın! "Sipariş etkinliğiniz standartlarımıza uymuyor ve ürünlerin başkalarına satılma amacıyla alındığı önceki olaylara benzer kalıpları takip ediyor. Bunun yapılması yasaktır" diyor. Ülen sen zaten pahalıya satıyorsun. Aynı ürün Trendyol'da 300 TL. Amazon ne yapmak istemekte? Müşteriyi zorla rakip pazaryerlerine gönderiyor. Haziran ayından bu yana Apple Watch, Powerbank ve bu siparişimi iptal etmiş hep.

Serdar
08 Ağustos 2024 11:27
Amazon Sipariş Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Amazon Sipariş Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
07 Mart 2024 16:34

Berfin
18 Temmuz 2023 17:23
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
19 Temmuz 2023 17:19
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
10 Temmuz 2023 13:39