Amazon.com.tr Global Sağlık

Pakize
29 Nisan 2024 22:41

Amazon.com dan 11mart ta aldığım 403-847551-9744350 numaralı siparişim hala elime ulaşmadı satıcı global sağlık gerekenin yapılmasını istiyorum. Ürün yoksa para iadem yapılsın lütfen. Güvenilir site olarak alışveriş yaptım ama ilgilenen maalesef yok gereken yapılsın lütfen

Ayşe

Amazondan yaptığım iki siparişimde de biri yurt dışıydı kendilerine başvurumda hemen para iadesi diğerinde de yurt içiydi onu da gıda takviyesiydi hatta onu geri göndermemi istemediler para iadesini hemen yaptılar bence Amazonla iletişimle çok çabuk sorun çözülüyor

Ayşe

Telefonla iletişim müşteri hizmetlerinden yapın sorun çok çabuk çözülüyor

Funda
Funda

Bende Global Sağlıktan 11 Kasım 2025 tarihinde ''Orzax Omega 3- 2 kutu'' siparişi verdim. Ürün 15 Kasım cumartesi günü teslim edilecekti. Sonra teslim edilecek diye beklerken bir baktım cumartesi günü ''Sipariş Alındı.'' olarak değişmiş. Ürünün ne zaman gönderileceği de belli değil. Ben Amazonun bana sağlamış olduğu 100 TL kupon ile ürünü indirimli almıştım. Ancak ürün sonradan gönderilmezse o kuponum Global Sağlık yüzünden yanmış olacak üstelikte. Müşteri Temsilcisi de stoklar bittiyse ''Sipariş Alındı.'' bilgisini görürsünüz diyor... 2 kere mağduriyet... Hem gelmesi gecikti hem de stokta gösterip sonra stok bitti bilgisi verildi.

Tulin
Tulin

Bunlardan Efa One alacaktım, şikayetinizi görünce vazgeçtim. 1,5 ayda ürün göndermemek ne demek? Amazon u haberdar ettiniz mi?

Ferruh
27 Kasım 2023 15:13