Amazon Vip 60 Sipariş

Amazon Vip 60 Sipariş
27 Şubat 2023 18:08

Amazon vip 60 gürev yap komisyon kazan 3000 dolar atım bir türlü bitmiyor. Lütfen yardımcı olur. Musun çok teşekkür ederim. Çok zor duruma girdim bir çare bulsanız sevinirim. Bunu çok kişi yaşıyor ne yapacağımızı bilmiyoruz bunu bilen biri lütfen bilgi verin

profile profile profile

Yorumlar (47)

Çağrı
Çağrı

Bu Amazon işine girerken ortağınız kimdir? Hangi ülkeye bağlı bu ortağınız?

Zeki

Gökan bey yardımcı olur musunuz siparişler 60 tane tamladım şimdi vergi ödemesi istiyor 3790$ Ne yapmam gerekir

Zeki

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen 60 siparişi tamamladım şimdi de vergi ödememizi istiyor yani 3763 $ daha istiyor hiç böyle karşılaşan var mı varsa benimle paylaşablirmi numaramı bırakıyorum yazı ile yazmıyorum sıfır beş yüz kırk üç üçyüz ondokuz seksen altı otuz atabilirseniz yardımınıza ihtiyacım var

Devran
Devran

Davet kodu var mı shop88 olan

Murat
Murat

Benim de şu an 4siparis kaldı ve benden 1850 dolar daha yüklememi istiyor son 7 siparişte acayip yüksek verdi ve sürekli eksiye soktu beni son 3 sipariş için daha büyük komisyon çıkarmı şu ana kadar yaklaşık 70bin yükledim ve 1000dolar komisyon var ne yapabilirim tükendim yardımcı olacak var mı acaba

Gökhan

Arkadaşlar ben bunun yolunu biliyorum şöyle ki mağdur olanların tek yapacağı şey kalan siparişte ne kadar eksik para varsa onu yüklemek zorundasınız daha sonra birkaç görev yaptığınız zaman tekrar para istiyorsa onu da tamamlamalısınız en son görev bitiyor ve paranızı alıyorsunuz NOT:BUNU göze aldıysanız paranızın olması lazım gücünüz varsa parayla görevi bitirirsiniz ve sonunda paranızı mutlaka alıyorsunuz ama daha fazla paranız yoksa geçmiş olsun.

Zeki

En sonunda vergi ödememizi istiyor 3763$ istiyor geri iade ediyormu bilmiyorum bana ulaşabilirmisimiz Gökhan bey numaramı yazıile yazıyorum Sıfır beş yüz kırk üç üçyüz ondokuz seksen altı otuz lütfen arayın beni

Zeki

Selam Gökan bey ben 60 siparişi tamamladım şimdi de vergi ödemesi istedi 3790 $ yardımcı olabilir misiniz

Medine
Medine

Gökhan bey ben görevleri tamamladım fakat yüksek meblağda vergi istiyor. Onu yatırınca başka sıkıntı çıkıyormu bazıları transfer ücreti depozito dan falan bahsediyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim Acil

Fevzi
Fevzi

Vergi ne oluyor görevlilerin hepsini tamamladım vergi diyor bundan sonra vergi için görev verdi tekrardan 68bin yüklememi istiyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz

Ilyasekinci
Ilyasekinci

Ağabey ben hepsini tamamladım yani 60 sipariş ama çekemiyorum bu sefer 4619dolar vergi istiyorlar ne yapmam lazım bu onların linki amazon.amazon.shopp66.com

Burak

Muhatap olacağın birisi yok ki güvencesi 0 değmez daha fazla para yatırmaya ödeyecekleri meçhul

Aynen öyle o yüzden saldım mecbur yapacak bir şey yok içeri daha fazla girmenin anlamı Yok

Burak

Mustafa kardeş sen çok yatırmışsın sana gelecek son sipariş rahat 20.000$ gelir riske atma bence

Eyüb hiç bilmiyorum burak kardeş benim şu an 8750 dolar içeride

Eyüp
Eyüp

Görevi tamalaassak 5 gün beletse n olu par gidermi

Burak

Yok bilmiyorum vergi muhabbetini de buraya güven olmaz benim tam 2200$ içeride kaldı senin toplam kaç doların içeride şu an?

Bir de kaç dolardan sonra vergi işi devreye giriyor biliyorum musun

Benimde bu kadar param olsa girmezdim paramızı cikartacaz diye biraz sınırları zorladım ama olmayacak gibi bu saatten sonra

Burak

Aynen öyle sana gelen sipariş çok yüksek birisi vergiye girmiş bence hiç yatırma yazık olur paraya bunun sonu yok o kadar param olsa bu uygulama da ne işim var bunlar yiyici mustafa aman diyeyim yatırma daha

Emin ol bende aynı durumdayım paramı alabileceğime inansam hemen tamamlayacam

Burak

Ben de iki kere para çekimi yaptım onlar düşüktü şimdi içeride 2200$ kaldı sipariş geldi 4000$ 1700$ dolar daha yatırmam lazım ama daha 2 siparişim var çok yüksek gelirse tamamlayamam tamamlasam bile çok güvenemiyorum bu parayı ödeyeceklerini

Burak kardeş ben iki kere görevi tamamladım ikisini de çektim ama 1000 doları geçmemişti son siparişte çita bayağı yükseldi elimde şu an 10250 dolarlık sipariş var onu tamamlarsam son sipariş kalıyor ama içini pis bir tereddüt girdi o yüzden şu an bekletiyorum peki ya sen ne durumdasın hiç para çektin mi

Burak

Bende bunu kullanıyorum sen paranı çekebildin mi mustafa

Eyvallah Gökhan kardeşim 👍

Burak

Siparişin aşırı yüksek derece de gelip gelmeyeceğini kestiremiyorum içeride kaldı şu an 2200$ bütçemi aşan bir sipariş gelirse tamamlayamayacağım çekim yaptığına dair ekran görüntüsü gösterir misin?

Gökhan

İçerideki paranı bırakmak istemiyorsan görevi tamamlamalısın tamamladığında sorun çıkmayacak tır ben çektim bende senin gibiydim şüphem vardı ama tamamladım ve çektim Paramı unutma ki sipariş görevleri bitmeden paranı çekemezsin sonuçta onlarda sana komisyon veriyor ve kolay olmuyor zorlayacaktır tabii ki de sorun çıkacağını düşünmüyorum sorun olsaydı ben çekemezdim'

Burak

Bu Amazon marketplace güvenilir mi Gökhan benim de son 2 görev kaldı yüksek sipariş gelmeye başladı hadi onları da tamamladım çekim yapabileceğime çok fazla güvenemiyorum

Gökhan

Roca ederim kardeşim anladığım kadarıyla 2 tane görevin kalmış bunu da tamamladığında bir tane kalacak Şansına belkide son görev kurtaracak büyük gelmeyecek ve karşılayacak belli olmuyor bazen son görevde karşıladığı olup büyük gelmiyor bazen de son görevde büyük olabiliyor dediğim gibi şansına kalmış şans seninle olsun'

Şimdiden cevabin için teşekkür Gökhan kardeşim Benim iki siparişim kaldı 10250 dolar bunu tamamlarsan son sipariş kalıyor büyük gelmesinden korkuyorum genelde son siparişler büyük mu geliyor

Gökhan

Evet çektim yaklaşık görev bitene kadar şansıma hep büyük komisyonlar geldi en son 10.000 dolara kadar geldim daha sonra hepsini çektim önemli olan görevleri tamamlamak tabi dediğim gibi paranız varsa kardeşim'

Gökhan kardeşim görev bittirdiginde kesin aldın mı paranı en çok kaç para çektin

Burak

Siparişleri tamamlayıp çekim yapabildiniz mi?

Orhan

Gürevi yaptım para çekmek istedim vermedi hesap doğrla dedi onun için de 4000 dolar istiyor

Orhan kardeş sen kaçıncı siparistesin ve kaç dolar içeride kaldı

Orhan kardeş ne yaptın tamamladın mi ya da tamamlamaya niyetin var mi

Orhan

Sen bitirmişsin ya benim hala 6 sipariş kalmış bir sipariş yapınca hemen veriyor parayı ben bunu gürdüm

Benim 5 gün oldu iki kere tamamladım çektim ama yaklaşık 1000 dolar bu üçüncü sipariş bayağı bir zorladı 10000 dolara kadar çıktı yatırmam gereken 1500 dolar kaldı ve 1 sipariş daha var

Sizin kaç gün oldu

Eyvallah kardeşim cevap verdiğin için

Orhan

Tamamlanırsa para çekiyor bir çok arkaadaşım parasını çekti

Meblağ olsa korkusuzca bitirip paranı çekebileceğini inanıyor musun

Çekim çok yaptım 1000 dolar kadar da verdi

Peki siz hiç çekim gerçekleştirdiniz mi

Bende son iki siparişte kaldım 7000 dolar içeride 3000 dolar kaldı ama paramı alabileceğimden emin olsam hemen tamamlayacam

2500 dolar gitti 7 siparişte kaldım 2000 daha istiyor

Amazon Kategorileri