Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
15 Mayıs 2024 15:07

09/05/2024 tarihinde Amazon'dan sipariş verdim. Siparişimden hemen sonra hesabımın askıya alındığına dair bir e-posta aldım. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek için de hesaba giriş yapmam gerekiyordu fakat giriş yaptığımda da askıya alındığına dair uyarı alıyordum. Dolayısıyla Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçmem mümkün değildi. Bunun üzerine Twitter üzerinden iletişime geçtim.

1. Cumartesi günü Y**** bey bana form doldurttu ve iletişim için aranacağımı söyledi. Aranmadım.
2. Pazartesi günü F***** bey iletişim formunu (önceki doldurduğum ne olduysa) tekrar doldurmamı istedi. Üşenmedim doldurdum. Yine aranmadım.
3. Salı günü Ö**** bey'e durumu anlattım ve bana söylediği sözü aynen aktarıyorum; "Askıya alınan hesaplarla ilgili işlem yapamıyoruz". Evet tam 9 gün beni uğraştırdıktan ve bana 2 kez form doldurttuktan sonra Amazon müşteri hizmetlerinin çözüm önerisi bu. Peki sonra ne mi oldu?
4. Verdikleri numarayı aradım, numara dışarıdan arama kabul etmiyor! (Ekran görüntüleri ektedir)

10 yılı aşkın süredir Amazon kullanıcısıyım, yıllardır sosyal medyada 20K takipçime Amazon överim fakat ilk kez Amazon beni hayal kırıklığına uğrattı. Bir hesap 10 gündür neden askıda olur bunun cevabı olmaz mı? Üstelik telefon numarası ve mail adresi aynı olan kişiye ulaşmak ve sorunu çözmek bu kadar zor olmamalı.

10 Amazon kullanabiliyorum ne de Amazon Prime filmlerimi izleyebiliyorum. Daha da önemlisi bu kadar yazışmayla zamanımı çalan ve hiçbir çözüm sunamayan Amazon ile müşteri ilişkimi sonlandırmaya karar verdim. Tabi karşımda muhatap bulabilirsem...

Emrah
23 Nisan 2024 15:11
Amazon Hesaplarımı Askıya Almaktan Vazgeçin Artık!

Muhammed
13 Eylül 2024 17:33
Amazon Sipariş Verince Hesabım Askıya Alındı

Amazon Hesap Askıya Alınması Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

Işıl
03 Ocak 2025 21:21
Amazon Hesap Askıya Alınması Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
24 Aralık 2023 15:56