Murat sonuçtan hiç memnun değil

Amazon İptal Edilen Ürün

Amazon İptal Edilen Ürün
Murat
20 Ocak 2024 09:45

Amazon üzerinden 9 Ocak 2024 tarihinde 408-4994530-5139520 sipariş numarası ile vermiş olduğum siparişim, 18 Ocak 2024 tarihinde ürün temin edilemediği sebebiyle iptal edildi. Böyle bir iptali pazar yeri satıcısı yapsa anlarım; ancak satıcı Amazon Türkiye olduğunda, en azından mağduriyetimi giderici çözüm önerileri beklerdim.

Sipariş verdiğim tarihte farklı satıcılardan aynı ürünü benzer fiyata alabiliyorken, tarafınızdan dokuz gün bekletildikten sonra artık aynı ürünü yaklaşık iki katı fiyata alabiliyorum; burada bir mağduriyet söz konusu. Daha önce benzer durumları farklı e-ticaret sitelerinde de yaşadım ve hiçbiri beni bu şekilde mağdur etmedi; bir çözüm sundular.

Sizlere durumu bildirmeme rağmen, bir üst birime durumu aktarmanıza rağmen geri dönüş sağlamadınız; en azından 'Sorununuzu çözemiyoruz' diye bir mesaj dahi göndermediniz. Hatta site üzerinde iptal edilen ürünü bile siparişlerimde göremiyorum; sanki kanıtları dahi temizliyormuşsunuz gibi. E-posta gelmese, neler olduğunu dahi anlayamayacağım!

Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Hüsnü
15 Ağustos 2024 21:54
Amazon Türkiye'nin Gümrük Sorunları Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
H. Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

H. Ufuk
24 Mayıs 2024 14:57

İsmet
11 Mart 2024 09:29
Amazon Yurt İçi Siparişim Prime Üyesi Olmama Rağmen 1ay Sonra Teslimat
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 08:55

Duygu