Abdulkadir sonuçtan memnun değil

Amazon Alışverişinde Taksitli Ödemeyi Tek Çekim Yapması!

Abdulkadir
29 Haziran 2024 13:18

Amazon'dan alışveriş yaparken ödeme ekranında vadesiz olarak taksit seçeneğini seçmeme rağmen tek çekim gerçekleştirildi. Bundan dolayı ödeme planlarım karıştı. Amazon uygulaması üzerinden konuyla ilgili bilgi talep etmeme rağmen 12 saat içinde geri dönüş yapacaklarını taahhüt etmelerine rağmen 2 gün oldu.

25 Ağustos 2024 21:38

Amazon.com'dan 2024 yılı içinde yapmış 5 alışverişimin 3'ü için taksit seçeneği vardı ve seçtim. Fakat Amazon kafasına göre herhangi bir bilgi vermeden bu alışverişleri tek çekim olarak gerçekleştirdi. Diğer 2 alışveriş için zaten taksit seçeneği yoktu ve buna göre zaten tercih yaptım. Eğer tek çekim yapacaksan niye taksitli olarak göstererek alıcıyı yanıltıyorsun. Bu sebeple eğer Amazon'dan alışveriş yaparsanız siparişler seçeneğinden bir de kontrol edin ki en azından siz yanılmayın. Çünkü bu durumla alakalı şikayet yazarak bilgi istediğinizde hiçbir muhatap ve dönüşle karşılaşmayacaksınız. Üstelik 48 saat içinde size bildirim yapacakları yalanını söylemelerine rağmen. Amazon'dan alışveriş yapıp şimdiye kadar bir sıkıntıyla karşılaşmamışlar da elbet vardır ama ben her defasında bir problemle karşılaştım. En önemlisi karşımda bir muhatap bulamadım kaç defa mail yazmama rağmen zorla bir kere dönüş yapabildiler. En azından benim için, yabancı kitaplara erişim haricinde Amazon kullanmam ve kimseye de tavsiye etmem. Uygulamayı da mobilden sildim.

Furkan
07 Ekim 2024 10:54

Afife
30 Ekim 2023 17:26
Sevilay sonuçtan memnun

Sevilay
28 Kasım 2023 20:03
"Beni oldukça yordunuz ama sonunda sorun çözüldü teşekkür ederim"
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
26 Ocak 2024 18:37
Amazon.com.tr Taksitli Alışveriş Problemi
Amazon.com.tr Taksitli Alışveriş Problemi
Verda sonuçtan hiç memnun değil

Verda
12 Ekim 2024 14:25
Taksit Seçeneği Mağduriyeti: Amazon'da Tek Çekim Şoku!
Amazon Kategorileri