Alfa Romeo Giulietta Torpido Airbag Çatlaması

Alfa Romeo Giulietta Torpido Airbag Çatlaması
04 Eylül 2023 15:54

Alfa Romeo Giulietta aracımın torpido airbag'inin zamanla şişmesi ve çatlaması. Bu durumu internette araştırdığımda Giulietta model araçlarda fabrikasyon kusur olarak araçların %80'inde görüldüğünü fark ettim. Bu durum için Zincirlikuyu Birmot'tan randevu aldım. Geçen hafta gittiğimde kontrol edip bunun kronik olduğunu ve tamiri için tüm torpidonun değişmesini, bu parçanın İtalya'dan geleceğini ve parçanın 35 bin TL+ işçilik ücreti olacağını söylediler. Açıkçası müşteriden kaynaklı olmayan bu durumda benden bu denli büyük bir ücretin talep edilmesini uygun görmüyorum. Ayrıca emsal olarak bazı Alfa Romeo forumlarında ücretsiz değişim yapıldığını gördüm. Aracımda da ücretsiz değişim yapılmasını talep ediyorum. Bu tip fabrikasyon hataların giderilmesi Alfa Romeo gibi üst segment araç üreten bir firma için müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakati için önemli olduğunu düşünmekteyim.

04 Eylül 2023 16:24 (Şikayetten 30 dakika sonra)
Onur
Onur
04 Eylül 2023 17:10

Alfa Romeo ilgi merkezi tarafından arandım aracım 10 yaşından büyük olduğu için (aracım 2012 model) yapamayacaklarını söylediler İtalya'ya yazdım oradan dönüş bekliyorum İtalya'dan gelen dönüş kapsamında yapılacağını düşünüyorum. Sorsanız Alfa Romeo nun Türkiye bayiisi ancak mentalite Türk olduğu için müşteri mağdur etmek çok kolay

Haldun sonuçtan hiç memnun değil

Airbag Arızası İçin Yüksek Ücret Ve Güvenlik Riski

16 Eylül 2025 18:30