Ali sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk Yatırım Hesabı Kapatma

02 Temmuz 2024 06:49

Albaraka Türk üzerinden OYAK Yatırım hesabı açtım. Fakat şu anda hesabımı kapatmak istiyorum. İlk olarak mobil uygulaması üzerinden kapatmayı denedim kapatma talebiniz OYAK Yatırım'a iletildi dedi fakat hiçbir şey olmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm şubeye yönlendirdi. Ankara - Cebeci Şubesine gittim sizin şubeniz Kızılay biz işlem yapamıyoruz dediler. Kızılay Şubesi'ne gittim orası da bayağı bir uğraştı ama kapatamadı. Şu anda hesabım hala açık görünüyor. Bugün yine internet şubesi üzerinden iptal talebi yolladım fakat mobildeki gibi OYAK Yatırım'a iletildi mesajı çıktı sadece. OYAK Yatırım hesabımın kapatılmasını istiyorum fakat hiçbir şekilde kapatamıyorum.

02 Temmuz 2024 09:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

05 Temmuz 2024 09:29

3 gün geçti değil sorunu çözmek bir arayıp da kusura bakmayın ilgileniyoruz bile demediler.

09 Temmuz 2024 17:23

Hala arayan soran yok.

11 Temmuz 2024 09:39

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

Albaraka OYAK Yatırım Hesabını Kapatma Sorunu

09 Nisan 2025 16:07
Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2024 09:58
"Süreç uzadı ama Albaraka müşteri hizmetleri çözdü, teşekkür ederim"

10 Aralık 2023 14:08

25 Ekim 2024 20:39