Emre sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk SMS Blokesi Ve Gizli Kelime Saçmalığı

13 Ocak 2024 17:15

Numaram aynı, sadece operatör değiştirdim. Bir süre sonra internet bankacılığı şifremi unuttum ve değiştirmek istedim. SMS blokesi konulmuş, yaptığım değişiklik yüzünden mobil uygulamadan yapamadım. Müşteri hizmetlerini aradım; zaten benim T.C. numaramı girdiriyorsunuz, bağlanırken adımı ve soyadımı söylüyorsunuz, kendim olduğumu teyit ettiriyorsunuz. Zaten daha ne bilgi isteyip insanı zor durumda bırakıyorsunuz? Hesabı açalı kaç sene olmuş, ne bileyim ben gizli kelimeyi? Bir de gizli kelime soruyorlar. Bunları bilsem zaten sizi aramazdım. Sonra 'Biz buradan bir şey yapamıyoruz' diyorlar. 'ATM'ye gidin, ATM de olmazsa şubeye gidin' diyorlar. Peki, siz neyi temsil ediyorsunuz? Adınız müşteri temsilcisi. Ben belki köyde oturuyorum, belki şehir merkezine uzak bir yerdeyim. Benim Yapı Kredi kartım da var, hiç uğraştırmadan 1 dakika içinde çözdüler. Sizin bankaya gelince kriz geçirmemek elde değil, gerçekten kötüsünüz her anlamda.

profile profile profile
15 Ocak 2024 09:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

18 Ocak 2024 09:10

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

Emre
Emre
19 Ocak 2024 00:07

Arkadaşlar tarafınıza bilgi verildi dediği de aynı şeyler bankaya ya da ATM'ye gidin diye link vermişler sadece gülüyorum sundukları çözüme kaçıncı yılda kalmış bunlar sizin gibi bankayı bırakmalı

20 Ağustos 2024 13:36

02 Ekim 2024 23:02

24 Eylül 2024 21:59
Enes sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 00:03
"Gereken işlemlerin yapılmasından dolayı memnun olduğumu belirtmek isterim. Sorunumun çözülmesinden dolayı teşekkür ederim."
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Görüntülü Görüşme Sorunu: Banka Kayıt Sürecinde Tıkanıklık

19 Ocak 2025 18:17