Bayriye sonuçtan hiç memnun değil

Aktif Bank'ın Yaşlıları Mağdur Eden Kredi Süreci

Bayriye
27 Aralık 2024 01:13

Aktif Bank'a son 2 ayda en az 4 defa kredi başvurusu yaptım. İki adet emekli maaşım var. Biri PTT biri Z***  yatıyor. Aktif Bank 'tan telefonuma SMS geliyor. 100.000 PTT kredisi SMS gönder yazıyor. SMS gönderiyorum sonra 51.500 TL 24 ay onaylandı mesajı geliyor. Sonra Aktif Bank arıyor faiz oranı ödeme planı anlatıyor. Krediniz onayladı en yakın PTT'den çekebilirsiniz deniyor. Yaşlıyım taksi ile PTT'ye gidiyorum. Sigorta evraklarını onaylıyorum tam o sırada krediniz olumsuz sonuçlandı mesajı geliyor. PTT çalışanı ben bilemem Aktif Bank'a sor diyor. 3 gün sonra tekrar başvur diyor. Aynı süreci 3 kez yaşadım. Onayladı taksiye bin git PTT'ye işlemler yapılırken son anda yine olmadı eve git. Eve gelince de yine iptal oldu mesajı geliyor. Hemen ardından size özel kredi mesajı SMS onay sonra hüsran.

En sonunda 1 ay bekledim Z**** yatan emekli maaşımdan promosyon iadesini ödedim kalanı Aktif Bank'a gönderdim. Aktif Bank'taki bir kredimi erken kapattım. E devlet'ten ikinci ekmekli maaşımı da PTT'ye aktardım. Bu sefer de mobilden başvuru yaptım yine reddoldu. İhtiyacım var ama insanla dalga geçiyorlar. Kaç yaşında kadınım oldu deyip PTT'ye  gönderip yalan söylüyorlar. Aktif Bank neden olumsuz olduğunu da söylemiyor. Hatta sorun yok tekrar git diyor. Yeter artık saygısızlık ve bu davranış!  Borç harç bulup ya da diğer bankadan kredi çekip emekli maaşımı da taşıyıp kalan kredimi de kapatacağım. Bir daha da ne Aktif ne PTT önünden geçmem. Yaşlıları süründüren alay eden kurumlar bunlar. Ne yaptıkları belli değil.

27 Aralık 2024 09:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

Meral
Meral

Aynı dertten muzdaripim resmen dalga geçiliyor

Kredi Başvurumun Gerekçesiz Reddi Ve Bilgi Eksikliği Hakkında Mağduriyet

24 Eylül 2025 13:38
kredi-basvurumun-gerekcesiz-reddi-ve-bilgi-eksikligi-hakkinda-magduriyet-5.jpg
kredi-basvurumun-gerekcesiz-reddi-ve-bilgi-eksikligi-hakkinda-magduriyet-4.jpg
kredi-basvurumun-gerekcesiz-reddi-ve-bilgi-eksikligi-hakkinda-magduriyet-3.jpg
kredi-basvurumun-gerekcesiz-reddi-ve-bilgi-eksikligi-hakkinda-magduriyet-2.jpg
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

PTT Ve Aktif Bank Kredi Sürecinde Mağduriyet

03 Temmuz 2025 11:48
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
23 Ağustos 2023 09:14