Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Akgün Otomotiv (Sakarya) Fiat 2023 Model Fiorino 1.3 Multijet Premio Şanzıman Geri Vites Sorunu

22 Mart 2024 01:10

18.11.2023 tarihinde Fiat Fiorino 1.3 Multijet Premio Paket 2023 model aracımı sıfır olarak İstanbul/Kartal'daki ASF bayisinden aldım. Aracım 2300 km'deyken motor bölgesinden gelen tıkırtı sesi sebebiyle 08.03.2024 tarihinde Sakarya'daki Fiat Akgün Yetkili Servisi'ne teslim ettim. 21.03.2024 tarihinde servisten aldığım bilgiye göre aracın şanzıman geri vites dişlisinin kırıldığı ve değişmesi gerektiği bildirildi. Yapılan inceleme sonucunda arızanın kullanıcı kaynaklı olduğu ifade edildi. Bayiden sıfır olarak aldığım ve henüz ilk bakımını bile yaptırmadığım aracın, kapalı kutu içerisinde ortaya çıkan bu arızanın fabrikasyon bir üretim hatası olması gerekirken kullanıcı kaynaklı olduğunun belirtilmesi ve bana çıkarılan 17.900 ₺ tutarındaki fatura kabul edilemez. 2300 km yol kat etmiş ve dışarıdan herhangi bir darbe ya da zorlama görmemiş bir aracın bu arızasını kabul etmiyorum. Ayrıca, ilgili firmanın garanti kapsamındaki ürünün arkasında durmamasından ötürü Fiat markasının satış sonrası yükümlü biriminden şikayetçiyim. Yapılan bu ayıplı mal satışı sebebiyle hem maddi hem de manevi olarak yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için tüm hukuki yollara başvuracağımı ilgili kuruma bildiririm.

22 Mart 2024 09:04 (Şikayetten 7 saat sonra)
22 Mart 2024 09:41

Yetkili Serviste Yapılan Bakım Hatası Sonrası Aracım Garanti Dışı Bırakıldı, Mağdur Edildim

06 Kasım 2025 21:02
Filo sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 14:58

29 Haziran 2025 19:34
Yetkili Serviste Aracıma Verilen Zarar Ve Kalitesiz Hizmet
Abdulsamet sonuçtan hiç memnun değil

Abdulsamet
16 Ekim 2023 22:17