Akbank Ak Yatırım Haksız Para Çekme

Akbank Ak Yatırım Haksız Para Çekme
07 Mayıs 2024 23:39

Akbank hesabım üzerinden hisse alım satım işlemi yaptım. Ak Yatırım borç alacak işlemleri adı altında benden 1650 TL para kesildi. Açıklama olarak; 07/05/2024 tarihli borç tutarı-detay Ak Yatırım ekstresinde yazıyor. Detaya hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Kesilen tutar neyin tutarı? Zaten hisse alım satımında komisyon ödüyorum. Herhangi bir açıklama ve rızam olmadan kesilen bu ücret neyin ücreti? İade talep ediyorum.

30 Mayıs 2024 19:17

Akbank hesabım üzerinden hisse alım satım işlemi yaptım. Ak Yatırım borç alacak işlemleri adı altında benden 298.20 TL para kesildi. Açıklama olarak; 28/05/2024 tarihli borç tutarı-detay Ak Yatırım ekstresinde yazıyor. Detaya hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Kesilen tutar neyin tutarı? Zaten hisse alım satımında komisyon ödüyorum. Herhangi bir açıklama ve rızam olmadan kesilen bu ücret neyin ücreti? İade talep ediyorum.

Bir yanlışlık yok işlemler gece 4 gibi yapılıyor. Muhtemelen hisse senedi aldınız iki gün önce. Kesinti görselini görüyorsunuz

Halime
Halime

Aynısını yaşadım şu an müşteri temsilcisine ulaşmaya çalışıyorum siz bir cevap alabildiniz mi acaba

Kaan
Kaan