Ajet Uçuş İptali ve Mağduriyet

Saliha
03 Ekim 2024 13:49

07.08.2024 tarihinde ajet uçak firmasıyla Antalya dan Diyarbakır a uçuşum vardı. Ajet firması bana operasyonel sebeplerle uçuşumun iptal edildiği bilgisini 06.08.2024 gecesi mesajla bildirdi. O gece sabaha kadar müşteri temsilcileri ile görüştüm ve bana çözüm bulamadılar. Hiçbir yetkileri olmadığını söyleyerek beni geri bildirim formu doldurmaya yönlendirdiler. Kamu görevlisi olduğum için işe yetişmem gerektiğini 07.08.2024 tarihinde mutlaka kendilerine söyledim kimseden hiçbir sonuç alamadım. Zorunda olunca saat 13:00 civarı Diyarbakır'a otobüs yolculuğu için bilet aldım onların yüzünden tam 16 saat otobüs yolculuğu yaptım. Yine saat 13:00 civarı ajet firması tarafından Diyarbakır uçuşuna bilet verilmiş fakat bulunduğum ilçe Manavgat olduğu için havalimanına 1,5 saat mesafede o uçuşa yetişmem olası değildi. Bunu bildirdim müşteri temsilcilerine onlarda yapacak hiçbir şeyler olmadığını söyleyerek biletimi açığa aldılar ajet yetkililerinden Diyarbakır'a otobüsle gittikten sonra dönüş için uçak bileti istediğimde bana ücretsiz bilet veremeyeceklerini bildirdiler. Bunun üzerine kendilerinden ücret iadesi istedim fakat onu da reddettiler. Benim hiçbir talebim olmaksızın tek taraflı uçuşu iptal ettiler ve yetişemeyeceğim saate bilet verdiler. Ben bu durumdan mağdur oldum. 16 saat otobüs yolculuğu yapmak zorunda kaldım. Bir daha asla ajet ile uçuş yapmayacağım. Siz de duyarlı olun. Diğer firmalar olsa hem hemen yeni bir uçuş bileti verir. Mağduriyetimi giderirdi. Hatta kendilerinden kaynaklı bir sorun olduğunda diğer masraflarımı da karşılarlardı. Mağdur edildim. Be bilmediğim uçak biletinin parasını ödedim

Selda sonuçtan hiç memnun değil

Selda
09 Haziran 2024 13:54
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
09 Ekim 2024 17:04

Nuray
22 Haziran 2025 19:57
Uçuş İptali Sonrası Yetersiz Ulaşım Ve İnsani Olmayan Koşullarda Mağduriyet
Uçuş İptali Sonrası Yetersiz Ulaşım Ve İnsani Olmayan Koşullarda Mağduriyet
ucus-iptali-sonrasi-yetersiz-ulasim-ve-insani-olmayan-kosullarda-magduriyet-3.jpg
ucus-iptali-sonrasi-yetersiz-ulasim-ve-insani-olmayan-kosullarda-magduriyet-1.jpg
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
28 Haziran 2024 08:55
Ajet 16 Saat Kala Uçuş İptal Etti Haklarımı Vermiyor
Ajet 16 Saat Kala Uçuş İptal Etti Haklarımı Vermiyor
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
11 Temmuz 2024 15:50