Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
03 Nisan 2024 12:15

Enuygun uygulaması üzerinden Ajet firmasına ait 08.04.2024-18.04.2024 tarihleri arasında 12ZPRZ PNR numaralı uçuş bileti satın aldım. Bileti satın aldıktan birkaç gün sonra operasyonel bakım nedeniyle biletin iptal edildiğine dair Ajet'ten bir e-posta aldım. E-postanın altında, ücret iadesi veya alternatif uçuş seçenekleri için müşteri hizmetlerini arayabileceğim belirtilmişti ve ben de aradım. Ajet müşteri hizmetlerindeki temsilci, 12.04.2024-22.04.2024 tarihleri için Adana - Kırgızistan Bişkek gidiş-dönüş bileti için randevu oluşturduğunu söyledi. İşlemlerin tamamlandığını belirttikten sonra bilet basımı için bir üst departmana e-posta göndermemi ve gün içerisinde teyit için tekrar aramamı önerdi. Ertesi gün teyit için aradığımda, sistemde bir kayıt göremediklerini belirttiler. Birkaç gün boyunca durumu çözmek için tekrar aramama rağmen, sonunda bana Enuygun üzerinden bilet aldığımı ve sorunun kendi yetki alanları dışında olduğunu söylediler. Sorunu Enuygun ile çözmem gerektiğini ifade ettiler. Enuygun ile iletişime geçtiğimde ise Ajet'in yeni bir firma olduğunu ve bu tür sorunlar yaşandığını belirttiler. Para iadesi yapacaklarını ancak bir kesinti olacağını söylediler. Bilet bedelinin yaklaşık %90'ına el konulacağını ifade ettiler. Ben de uçuşun Ajet firması tarafından iptal edildiğini ve mağduriyetin onlar tarafından yaratıldığını dile getirdim. Ancak Enuygun sadece e-posta yoluyla yardımcı olabileceklerini söyledi. 25.03.2024 tarihinden bu yana mağdur edildiğimi, Kırgızistan'da nişan töreni için gideceğimi ve uçuş iptali nedeniyle organizasyonu iptal etmek zorunda kaldığımı belirttim. Fatura, e-postalar ve SMS kayıtlarını paylaşacağımı ve en kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını rica ettiğimi ifade ettim.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem

ajet-promosyonlu-bilet-iadesinde-magduriyet-yasadim-1.jpg

Bilet Ücreti İadesi Ve Bilgilendirme Sorunu

Ahmet
11 Ekim 14:37
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
01 Temmuz 2024 09:47
Ajet İle Uçmayınız Pişman Olursunuz, Hele Enuygun.netten Bilet Hiç.