Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
01 Kasım 2024 11:52

Ajet hava yolları ile 29 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen - Mardin 15:35 seferi için 2 bilet aldım. Bu biletler için ön taraf 2A ve 2B business geniş diz mesafeli ve rahat olduğu yazan koltuk satın aldım. Koltuklar için 700 TL para ödedim. Ancak uçağa bindiğimizde normal yolcu olduğunu fark ettik. Ne ekstra diz mesafesi ne de rahat koltuk değildi. Mardin havalimanına indiğimde ajet bürosuna gidip sorduğumda; operasyonel sebepler veya uçağa çok talep olmasından dolayı uçak değişikliği yapıldığı ve uçak büyüdüğü için söz konusu koltukların bu uçakta olmadığı bilgisini verdiler. Mardin uçuşundan bu durumun sıklıkla meydana geldiğini söylediler. Yaşadığımız mağduriyet için müşteri hizmetlerini aramamızı ve ödediğimiz ücreti geri alabileceğimizi söylediler. Müşteri hizmetlerini aradım, web sitedeki talep formunu doldurmamı istediler. Formu doldurup gönderdim ve bugün dönüş yapıldı. Yapılan dönüşte koltuk numaralarında hata olmadığı için mağduriyet olmadığını iletmişler. Ancak elimde video ve fotoğraflar var. Bu durumda fazladan 700 TL ödedim ve ajet tarafından mağdur edildim. Mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim. Mağduriyetim giderilmediği takdirde bir daha ajet firması ile uçmayacağım.

Kaan
14 Ağustos 2024 11:19
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
14 Ağustos 2024 00:36
AJet Ücretli Koltuk Değişikliği Ve İade Sorunu
AJet Ücretli Koltuk Değişikliği Ve İade Sorunu
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
19 Eylül 2024 12:17