Erkan sonuçtan memnun değil

Agesa Hayat Ve Emeklilik İstemsiz İşsizlik Poliçesi Mağduriyeti Haksız Red Kararı

22 Ağustos 2024 15:30

Akbank'tan kullanmış olduğum krediye Agesa sigorta şirketi tarafından istem dışı işsizlik poliçesi yaptırdım. 30-06-2024 tarihinde çalışmakta olduğum iş yerinden ekonomik koşullar gerekçe gösterilerek işten çıkartıldım. Poliçeme istinaden Agesa şirketine istedikleri evrakları göndererek poliçemi kullanmak istediğimi belirttim. Bekleme süresinden sonra talebimin reddedildiği bilgisini verdiler. Gerekçe olarak yıllar evvel yatırım amaçlı düşünerek almış olduğum hisseli arsadan dolayı sistem otomatik olarak Bağkur kaydı açılmış. Bu hissedar olduğum şirketin herhangi bir faaliyeti olmadığını yasal olarak belgelerle kanıtlamama rağmen bunu gerekçe gösterdiler. Bu süreçte İŞKUR tarafından işsiz olduğum için ödenek almaya devam ediyorum ama Agesa şirketi bunu göz ardı ederek tazminat ödemiyor.

23 Ağustos 2024 14:04 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,   AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş.

26 Ağustos 2024 10:51

13 Eylül 2024 15:59
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 22:47
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Agesa'nın İşsizlik Sigortası Mağduriyeti

08 Ocak 2025 00:05