Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
06 Nisan 2024 13:27

A101 Yenişehir Müftü Solakzade Mahallesi'indeki şubesinden yaptığım alışverişte 2 paket Çokça marka bamya aldım. 2 paket bamyadan sadece bir tabak normal, sağlıklı bamya çıktı; gerisi çöpe gitti. Bildiğiniz sararmış, çürümüş bamyalarla doldurulmuş paketlerin tanesi 49,50 TL; yani 100 TL verdim ve elimde belki 20-30 TL'lik bamya var. Resmen insanların paralarını alıp, çürük ürünü dondurulmuş diye pazarlamak ne derece doğru, bilemiyorum. Geri kalan cümleyi size bırakıyorum, fakat A101 markasının bu ticarete göz yumması, bu firmayla, bu markayla hâlâ çalışıyor olmasının altında farklı şeyler ararım. Çünkü daha önce de bu şikayetleri bazı mecralarda görmüştüm ama belli ki ciddiye alınmamış. Marka şikayetleri için AR-GE diye bir departman A101'de var mı bilmiyorum. Ciddiye alıyorlar mı, onu da bilmiyorum ama ne kadar insana bunu duyurup, paralarının boşa gitmesini engelleyebilirsek kârdır. Üstelik bir de misafiriniz varsa ve bamya pişireceğim diye kalkışıp, elinizde bamya kalmayınca uğradığınız hayal kırıklığı da cabası.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
15 Nisan 2025 19:33

Yasemin
05 Aralık 2023 14:14
A101'den Aldığım Bamya Bozuk Çıktı
A101'den Aldığım Bamya Bozuk Çıktı
Sevin sonuçtan hiç memnun değil

Sevin
01 Kasım 2024 14:58