Özgül sonuçtan hiç memnun değil

A101 Kasiyerin Kasanın Üzerine Oturması

A101 Kasiyerin Kasanın Üzerine Oturması
02 Mayıs 2024 17:26

İstanbul Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'nde bulunan A101 yeni açılmasına rağmen personel davranışlarından dolayı memnuniyetsizlik yaşadım. Her gittiğimde personelin ilgisizliğiyle karşılaşıyorum; bazen köşe başında dedikodu yaparken, bazen de müşteri kasada işlem beklerken yanındakiyle sohbet ederken buluyorum. Bugün ise kasada sıramı beklerken, bir kadın kasiyerin müşterilerin ürünlerini koyduğu yere oturduğunu ve yan kasa müşteri doluyken bile kendi kasasının üzerine oturup telefonla ilgilendiğini ve biriken sırayı hiçe saydığını gözlemledim. Bu durumun düzeltilmesini ve personel eğitiminin artırılmasını umuyorum.

Naruto
Naruto

Sen önce bir sakin ol kendine gel fazla şımarma cano o 2. Kasa her zaman açılamıyor kasada bozuk para olmayabilir kasa kilitlenmiş olabilir ( sistemsel olarak ) kasa işlevsiz halde olabilir arızalı olabilir ki olabilir dediğime bakma genelde öyle olur ki tekel marketlerde de olur ben tekel markette çalışıyorum ayrıca market çalışanlarının belirli molası olmaz gün boyu nefessiz çalıştıkları olur bir zahmet kıymetlin evdeki o rahat kanepeyi 2 dakika daha beklesin de emektar insanlar da kıymetlisini bir yere koyup dinlensin kasa kadar rahatsız bir şey de batmasın be anlaşıldı mı cano? Bir dahakine insan ol

Özgül

Ben gayet sakin bir şekilde yazmışım bence sakin olması gereken sensin şampiyon öncelikle orası benim günde birden fazla kez gittiğim evimin yanında olan bir market kasada hiçbir sorun yok arızalı falan da değildi önce buna bir cevap vermiş olayım ikincisi eğer kasiyer hanımın kıymetlisi yorulduysa bir zahmet insanların Nimet koyduğu yere de oturmasın kasanın arkasına oturabilir gider aşağıda dinlenme alanları var oturabilir yani demem o ki kimse uzun saatler çalışıyorsunuz diye sizin pis kıymetlinizin şu görüntüsünü görmek zorunda değil bir zahmet şartlar zor diye bahane edipte maaş aldıkları yeri bu kadar yerin dibine sokmaya çalışmasınlar kimse zorla mağazamızda çalışacaksınız demiyor değil mi üslup bilmeyen tatliş arkadaş iş adabı olmayan insan gelmiş burda yorumda saldırıyor ne güzel sen yoruluyorsun diye keyfin istediği anda istediğin yere bir anda ötürü ver bahane olarak da şartlar çok zor de geç ne güzel

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
09 Nisan 2024 19:21
Ülkü sonuçtan çok memnun

Ülkü
15 Ağustos 2024 23:16
"Özür dilendi, gereği yapılacağı söylendi, teşekkürler."

Fatma
05 Ekim 2023 10:17