Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta'nın İlgisizliği Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Zurich Sigorta'nın İlgisizliği Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
16 Ekim 2024 22:43

Zurich Sigorta müşterilerine asla değer vermiyor. 05.09.2024 ve 22.09.2024 tarihlerinde aracımla iki ayrı kaza geçirdim. Kolluk kuvvetlerini çağırdım, alkol testi yapıldı. Olay yeri fotoğrafları çekildi ve e-Devlet'e yüklendi. 25.09.2024 tarihinde hasar dosyaları açıldı. Dosya numaraları 1096087-1096091. Aracı servise bıraktım. Bugün 16.10.2024, tam 1 ay oldu, şirketiniz tarafından yapılan bir işlem yok. Günlerdir uğraşıyorum, müşteri hizmetleriniz sürekli not alıyor. Araştırma birimi M**** Bey dönüş yapacak deniyor fakat geri dönüş yapılmıyor. Sorunu çözmek için Ege Bölge Müdürlüğünüze eşim ve iki tane küçük çocuğumla gittim. Kapıdan içeri bile almadılar. Güvenlik bilgi verdi. Böyle bir kayıt yok deyip bizi kabul bile etmediler. Bu mu sizin müşteri memnuniyetiniz, bu mu sizin ödüllere layık görülen şirketiniz? Kasko yaptırırken 'Hoş geldiniz efendim, buyurun' sonrasında başımıza bir olay geldiğinde aylarca oyalama politikası. Müşteri hizmetlerinden başka muhatap olacak kimse bulamıyoruz. Ayağınıza kadar geldiğimiz zamanda kapı dışarı ediliyoruz. Yazıklar olsun firmanızla tanıştığım güne.

17 Ekim 2024 09:21 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın İlgili, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

17 Ekim 2024 10:05
17 Ekim 2024 12:12

Müşteri Hizmetlerinizde Aynı Cümleleri Sürekli Olarak Tekrar Ediyor Dosyanız İnceleme Sürecinde Sizde Aynı Cümleleri Kullanıyorsunuz 12.10.2024 Cumartesi Günü Araştırma Biriminizden Yiğit Beyle Görüştük Gerekli Bilgi ve Belgeleri Kendisine İlettim Olay Yerine Birlikte Gittik Tekrar Fotoğraflar Çekildi Olaya Dair Bütün Bilgi ve Belgeler e Devlette Yüklü Yiğit Bey 14.10.2024 Pazartesi Günü Belgeleri Genel Müdürlüğünüze İlettiğini Söyledi Fakat Sizi Aradığımda Müşteri Hizmetleriniz Belgeler Bize İletilmedi Diyor Herkes Topu Birbirine Atıyor şimdi de Siz Önümüzdeki Hafta sonuçlanacak Diyorsunuz Çok Merak Ediyorum Daha Ne Kadar bekleteceksiniz Daha Ne Kadar Bizi Mağdur edeceksiniz buradan Yazmış Olduğunuz Cevap Delil Niteliğinde Olup Önümüzdeki Hafta Sonuçlanmaması Durumunda Hukuki Yollardan Hakkımı Arayacağım Konuyu CEO'nuz Yılmaz beye de Aktardım 2 Hafta Önce New York'ta Aldığı Ödül Konuşmasında Müşteri Memnuniyetinden Bahsediyordu Fakat Müşterilerinin Sandığı Kadar Memnun Olmadığını Bilince Bakalım Nasıl Bir Önlem alacak Bununda Yakından Takipçisi olacağım.

24 Ekim 2024 14:37

Şirketiniz Beni Şahsi Aracımı Transfer İşleminde Ticari Amaçlı Olarak Kullanmakla Suçlayıp Hasar Başvurularımı Reddetmiş Üstelik Haberim Olmadan Kasko Poliçemi İptal Etmiş Müşterilerinize Sunduğunuz Çözüm bu mu Sizin?

Abdurrahman
17 Eylül 2024 18:06
Zurich Sigorta Kasko Araç Hasar Sürecindeki Gecikmeler Bekletmeler
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Hasar Talebim Haksız Şekilde Reddedildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

24 Nisan 14:53
Kasko Hasar Talebim Haksız Şekilde Reddedildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Zurich Sigorta İle İkame Araç Kabusu

10 Ekim 2024 01:41
Zurich Sigorta İle İkame Araç Kabusu
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 21:16

20 Kasım 2024 08:43