Resul sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Kasko Kapsamında Cam Değişimi Sorunu

Zurich Sigorta Kasko Kapsamında Cam Değişimi Sorunu
04 Nisan 2024 19:32

Yaklaşık iki ay önce satın aldığım araca bir hafta sonra kasko yaptırdım. Kaskomu Zurich Sigorta'dan temin ettim. Bir ay önce otobanda seyir halindeyken öndeki araçtan fırlayan bir taş nedeniyle ön camımda başta küçük fakat sonradan büyüyen bir çatlak oluştu. Yetkili servise, kaskom kapsamında değişim talebinde bulundum. Bir hafta onay için bekledim, ardından 'Ekspertiz gelecek' denilerek bir hafta daha, sonrasında bir hafta daha bekletildim. Sonuçta kaskodan red kararı çıktı. Kasko poliçemde yılda iki adet bedelsiz cam değişim hakkım olmasına rağmen bu durumla karşılaşmak hayal kırıklığına sebep oldu. Kısa süre içinde poliçemi iptal edeceğim ve bu durumu çevremdeki herkese anlatacağım. Ayrıca konuyu yasal yollara taşıyacağım. Kaskonun, olası bir hasar durumunda hasarın karşılanması amacıyla yapıldığı göz ardı edilmiş gibi görünüyor. Aracım hasar aldığında karşılanmayacaksa, bu sigortanın bana faydası ne olacak? Bu deneyimimden ötürü herkese sesleniyorum: Zurich Sigorta'dan memnun kalmadım.

26 Nisan 2024 09:44

Zuriche sigorta tam bir hayal kırıklığı. 2 ay önce aldığım aracıma kasko yaptırdım. Bursa da bulunan sigorta şubesi aracımı kasko yaparken foto video istemediği için bende bu konulara yabancı olduğum için hasarın kasko öncesine ait olduğunu belirtiyorlar. Bunu ispatlamalarını söylediğimde. Kanıtı paylaşmıyorlar. Hakkımı aramaya kalktığımda ise beni kara listeye alarak (sisbis) başka yerden kasko yaptirmamida engelliyorlar. Mahkemeye ve tüketici haklatina şikayet edeceğimi ve sonic alana kadar da buraya yazmaya devam edeceğim. Umarım benim yaşadığım mağduriyeti başkaları yaşamaz.

05 Nisan 2024 09:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

05 Nisan 2024 14:49

Talep üzerine poliçem bana sorulmadan iptal edilmiş, inceleme ve çözümden kastınız buydu sanırım. Konuyu mahkemeye taşıyacağımı bildirmek isterim.

08 Nisan 2024 11:00

Sayın Sigortalımız, 08/04/2024 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

08 Nisan 2024 17:52

Merhaba, evet görüşme sağlandı fakat, benim mağduriyetim giderilmedi, ayrıca poliçemin benden habersiz iptal etmeniz hiçte etik bir davranış değil. Bu mağduriyeti çevremdeki insanlarında yaşamaması için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.

Onurhan
Onurhan

Herkese aynısını yapıyorlar bana da aynısı yapıldı

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 16:02
Zurich Sigorta Hasarlı Ön Cam
Zurich Sigorta Hasarlı Ön Cam
Nursena sonuçtan hiç memnun değil

Ekstra Ücret Ödediğim Cam Teminatı Boşa Çıktı

21 Mayıs 2025 23:20