Eyup sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2024 13:58
Eyup'un Teşekkür Mesajı
“Kısa zamanda sorunumla ilgilenip çözüm ürettiğiniz için teşekkür ederim.”

Zurich Sigorta'dan full kaskom var. 2-3 sene önceden kalma aracımın ön camında çok küçük, büyümeyen bir çatlak vardı. O zaman zararsız olduğunu söyledikleri için camı değiştirtmedim. Bu sefer "12.08.2024" tarihinde (kasko vadesi içinde) aracın ön camına taş çarpması sonucu büyüme riski olan daha büyük bir çatlak oluştu. Güvenlik sebebi ile camı değiştirmek istediğimde, Zurich Sigorta, vade dışı hasar diye karşılamıyor. Aracımın her zaman Eureko Sigorta'dan kaskosu vardı. Hiçbir zaman sorun ile karşılaşmadım. Bu sene ilk defa Zurich Sigorta'dan kasko yaptırdım ama vade içinde oluşan hasarı karşılamıyor. 2 haftadır konuyu takip ediyorum ama 3 kere red döndüler.

13 Eylül 2024 17:25 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

13 Eylül 2024 17:38

Sayın Sigortalımız, 13/09/2024 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

Eyup
19 Eylül 2024 11:25

Kısa zamanda sorunumla ilgilenip çözüm ürettiğiniz için teşekkür ederim.

Hıncal sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta - Ön Cam Kırılması Kasko Red

24 Mayıs 2024 11:44
Sunay sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 00:41
Burakk sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 19:29
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 16:02
Zurich Sigorta Hasarlı Ön Cam
Zurich Sigorta Hasarlı Ön Cam
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Kasko Kapsamında Cam Değişimi Sorunu

04 Nisan 2024 19:32