Zirve Yazılım Tahakkuk Ve Beyanname İndirememe

Zirve Yazılım Tahakkuk Ve Beyanname İndirememe
26 Ekim 2023 16:244.159

Zirve Müşavir paket kullanıcısıyız. Ebeyanname paket sayfasında tahakkuk ve beyannameleri indirirken hata alıyorum. Gaziantep'teki teknik desteği aradım problemi incelediler genel merkeze ilettik dediler ve defalarca aramam sonucunda çözemiyoruz. Yapacak bir şey yok dediler. Aylardır KDV4 ve poşet modüllerini de aynı hatadan dolayı kullanamıyorum. Teknik desteği aramaktan yıldığım için onları manuel yapıyorum fakat bu hatayı çözmeniz gerekiyor. Bir de büyükşehirlerde 2. Hatta 3. Bayilik ve teknik destek ekibini kurmanız gerekiyor. Tek el olunca çok rahat bir şekilde konuşuyorlar. Rekabet olursa teknik destekte hizmet kalitenizde artar. düşüncesindeyim. Bu sitede bile görüldüğü üzere herkes bundan şikayetçi.

27 Ekim 2023 15:23 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında firmamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla. Zirve Yazılım Müşteri İlişkileri

Zirve Finansman Paketi Teknik Destek Sorunları

10 Mart 2025 16:172.061

"Gaziantep bayisinde neslihan hanıma ve zirve genel merkezden arayan temsilciye teşekkür ederiz. Destek sürecinin daha iyileşmesi ve bu tür platformlara yazmamıza gerek kalmaması gerekiyor"

Zirve Yazılım Zirve Drive Programımın Düzgün Çalışmasını İstiyorum.

11 Temmuz 2024 17:323.301

Ben mali müşavirlik yapmaktayım. Muhasebe programına giriş yaptığımız verilerin korunması benim için çok önemli. Bu yüzd...

Zirve Müşavir Eksikleri Ve Merkez Ulaşılmaz İmkansız

8 Ocak 2024 21:572.695