Ziraat Bankası Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Şubesi Kart Bloke Sorunu

20 Şubat 2024 17:37

Çanakkale Ziraat Bankası Çarşı Şube ve 18 Mart Üniversitesi Şubesi güvenlik sorunu blokesi olan Ziraat bankkart genç kartım konusunda hiçbir şekilde yardımcı olmuyor ve başlarından savıyorlar. İlk gittiğim Çarşı şube bizim bloke kaldırma yetkimiz yok diyerek üst kata müşteri hizmetlerine sevk etti. Üst kattaki müşteri temsilcisi de yanlış yönlendirmişler biz yapamıyoruz Üniversite Şubesine gidin dediler apar topar gittim. Üniversite şubesindeki kadın uğraşmadı bile direkt çağrı merkezinden yapmanız gerek dedi. Çağrı merkezinden daha önce denediğimi kartımın statüsü uygun olmadığı için sisteme erişimimin reddedildiğini söyledim. İnatla çağrı merkezini aramamı tarif edip beni başlarından savdılar. Belki olur diye gidip çağrı merkezini aradım ama hiçbir şekilde sisteme ve temsilciye erişimime izin verilmiyor kartım bloke olduğu için dolayısıyla sorunu kimseyle görüşemiyorum. Üniversite şubesinin telefonunu aradım sorunu anlattım şubeye gelin dediler. Kaç tane şubeye gittiğimi en son üniversite şubesindeki kadının çağrı merkezini aramamı söylediğini söyledim inatla ama yardımcı olmadılar. Sonra o zaman kartınızı silip yenileyeceksiniz dendi ve karşıdaki şahıs da sinirlenince sorun kestirip atıldı. Acilen bu sorunun çözümünü talep ediyorum, bir blokeyi kaldırmak bu kadar zor olmamalı.

20 Şubat 2024 17:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Kusay
03 Temmuz 2023 17:19

Ali
07 Ocak 11:19
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
04 Aralık 2023 17:30
"Gerekli düzeltmeler yapıldı. Teşekkür ederiz"
Ziraat Bankası Kategorileri