Ziraat Bankası ATM Para İadesi

07 Temmuz 2024 16:45
07 Temmuz 2024 08:38

Hatay ili İskenderun ilçesi bekbele Mahallesi Ziraat ATM den vakıf katılım hesabıma para yatırırken ATM paraları aldı ünite arızası verdi. Paraları yuttu tekrar iade etmedi. Belki ünite kapağı açılır diye vakıf katılım hesabımdan 2000 lira çektim onu da vermedi. Yatıracağım para ile kredi kartlarımın borçlarını ödeyecektim. Kredi kartlarının son ödeme tarihi 18.07.2024. Haram olan faize düşmek istemiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini paranın hesabına faize girmeden yatırılmasını veya kredi kart borçlarımın Ziraat Bankası tarafından (borç olarak) yatırılmasını istiyorum

07 Temmuz 2024 16:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Temmuz 2024 10:25

Bugün Ziraat ATM ye gittim para sayımı yapılıp ünite arızası giderilmiş ve şu an ATM aktiftir. Ne hikmetse Vakıf Katılım müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sadece başvuru aşamasında olduklarını ve Ziraat Bankası tan yazı gelmediğini söylediler. Resmi prosedür 17 -45 gün olduğunu ifade ettiler. O zamana kadar benim kredi kartlarım faize girer maddi ve manevi olarak zarar ederim. Maddi ve manevi olarak Zararımın giderilmesini istiyorum. Faiz yoluyla günaha girersem bunun müsebbibi ziraatbanktir.

Ziraat Bankası Kartımdan İzinsiz 2.199 TL Harcama Ve İade Talebi

09 Nisan 14:32
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası’nın 1.200.000 TL’lik Meta Reklam Harcamasını Hesaba İade Etmemesi

13 Şubat 20:52

Ziraat Bankası’ndan İade Belgesi Verilmemesi Ve Kaba Müşteri Temsilciliği