Zeynep sonuçtan çok memnun

Ziraat Bankası ATM Para Çekme Paramı Vermedi Hesaptan Düştü

23 Ağustos 2024 19:37
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim. Param bugün hesabıma yatırıldı.”

Bugün tam ATM sinden Ziraat Bankası hesabımdan 8000 Tl para çekmek istedim. ATM önce kartımı verdi birkaç dakika paranız veriliyor diye ekranda yazı yazdı ama paramı vermedi. 8000 TL yüksek bir miktar ve bu parayı çok acil ihtiyacım var. Ben paramı almak için ne kadar bekleyeceğim bilmiyorum.

Hepsi belirsizlik içinde. Müşteri hizmetlerini aradığımda talep oluşturduk diyorlar ama belirli bir gün olmadığını söylüyorlar. Kasa sayımı yapılacak dendi. Kasa sayımında eksik çıkmazsa benim 8000 TL param çöp mü olmuş olacak. Bunu asla kabul etmem.

Yetkili merci olarak nereye başvuru yapmam gerekiyorsa da yazacağımı bilin. En kısa sürede paramın iade edilmesini istiyorum. ATM sorunu benim sorunum değil sizin bankanızın bir sorunudur.

23 Ağustos 2024 19:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Zeynep
Zeynep
26 Ağustos 2024 16:37

Teşekkür ederim. Param bugün hesabıma yatırıldı.

27 Ağustos 2024 09:44

Değerli müşterimiz, Teşekkür mesajınızı almaktan mutluluk duyduk. Bankamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, T.C Ziraat Bankası A.Ş.

Seval sonuçtan çok memnun

27 Mart 2025 16:05
"Geç de olsa sorunu hallettim. Teşekkürler..."
ATM'den Para Çekemedim Ve Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı

06 Temmuz 2024 23:03

24 Eylül 2024 09:09
Ziraat Bankası ATM'den Para Çekemiyorum
Çağla sonuçtan memnun

08 Ocak 2024 11:42
"Tarafıma geri dönüş yapılmadı fakat param iade edildi teşekkürler"

25 Eylül 2024 18:10

Ziraat Bankası Kategorileri