Zeplin Car Araç Teslimine Dair Belge

24 Haziran 2024 00:155.472

14 Haziran - 23 Haziran arasında 9 günlük bir kiralamam oldu. Aracı teslim ettiğimde, aracı verdiğime dair bir belge veya imza atmadım. Eve geldikten sonra fark ettim. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun olmadığını söylediler. Fakat garanti olması ve bir sorun yaşamamam adına, aracı teslim ettiğime dair belgeyi e-posta aracılığıyla iletebilir misiniz?

24 Haziran 2024 00:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Araçlarımızı sizlere teslim edilirken imzaladığınız “araç teslim formunun bir nüshası (sarı nüsha) sizde kalır, iade süresinde ekstra farklı bir belge verilmemektedir.

Idris
27 Haziran 2024 00:45

İleride bir sorun yaşamamak adına aracı teslim ettiğim gün ve saatin bir belgesinin tarafıma iletilmesini rica ediyorum.

27 Haziran 2024 09:47

Araç teslimatında verilen "araç teslim formu" nun sarı nüshası dışında başka bir belge verilmemektedir.

Araç Kiralama Firmasında Depozito İadesi Sorunu

10 Nisan 2025 12:342.526

2 Nisan'da teslim ettiğim aracın bugünle 9 gün olmasına rağmen depozito ücreti hâlâ iade edilmedi. Müşteri hizmetlerini ...

Avis Araç Kiralama Depozito İadesi Sorunu

2 Ağustos 2023 10:584.840

"Merhaba, şikayetimin üzerinden 12 saat bile geçmeden ücret iadesi yapan Avis ekibine teşekkür ederim. Ancak bu durum bu noktaya gelmeden önce çözüm bulunabilseydi keşke daha memnun olurdum. Yine de çözüm sağlayıp ücret iadesi yaptığınız için tekrardan teşekkür ederim."

Novacar Depozito İadesini Yapmadı

"Novacar markasına ve Hakan Bingöl Bey'e yardımları için teşekkür ederim. Bankadan kaynaklanan bir problemden ötürü işlem gecikmiş bir sonraki kiralama için de bir indirim tanımladılar teşekkür ederim."

30 Temmuz 2024 09:394.643

15 Haziran - 24 Haziran arası araç kiraladım, 1 ay 10 gün oldu hala çekilen depozito geri yatmadı, iletişim kuramıyorum....

Zeplin Car Rental Mağduriyeti

Zeplin Car RentalMağduriyeti