Hande sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Hiçbir Şekilde İade Kabul Etmiyor

13 Eylül 2024 15:31

Zen Pırlanta (Marmara Park) şubesinden pırlanta kolye aldım. İnternet sitesinde beğendiğim ürünü mağazadan almak için oraya gittiğimde kendi mağazalarında bulunmadığını fakat diğer şubelerden getirtebileceklerini söylediler.

Bir hafta içinde geldi mağazaya. Beni arayıp haber verdiler ve ben eve kargolanmasını istediğim için mağazadan evime kargoladılar kolyeyi. Çünkü evim 2 saatlik mesafede oraya. Kolye gelince ilk defa o zaman gördüm taktım ve sürekli ters döndüğünü gördüm. Bir saat üzerimde kalan kolye sürekli ters dönüyordu.

Cuma günü elime geçti kolye ve ben 3 gün sonra salı günü mağazaya gittim iade için. Sadece internet ürünlerinde iade yapılıyor mağazadan alınanlar olmuyor dendi. Ben dedim ben görüp almadım benim evime kargolandı ama kabul etmediler. Prosedür böyleymiş. İade edersem ücretin yarısını ödeyeceklerini söylediler. Ya da bana Zen de kullanabileceğim para kartı vermeyi teklif ettiler.

Tüketici haklarını arayıp durumu sordum beni bilgilendirdiler sağ olsunlar. Gerekeni yapacağım. Ürününüzün hatalı olduğu belirlendikten sonra hem paramı iade alacağım hem de size dava açacağım.

24 Eylül 2024 08:44 (Şikayetten 10 gün sonra)

Zen Pırlanta Pişmanlıktır! Ürünlerinin Arkasında Durmuyorsan Satma!

21 Eylül 2024 22:15
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 16:31

İzinsiz Kredi İşlemi Ve Faturasız Satış Mağduriyeti