22 Mayıs 2024 20:40

19.05.2024 tarihinde Metrogarden Yves Rocher'den sabitleyici toz pudra aldım. Almadan önce Metrogarden AVM ilgili mağazasında çalışan personel ürün için kesinlikle sivilce yapmayacağını, zaten bitkisel içerikli olduğunu söyledi. Burda şikayetim çalışan personele değil. Ürünü kullandıktan bir gün sonra yüzümde ciddi derecede sivilce yapmaya başladı. Belki ürün kaynaklı değildir dedim birkaç gün daha kullanmaya devam ettim yüzüm çok kötü duruma geldi. Yüzüm kurudu, kızardı ciddi derecede sivilcelendi. Yves Rocher gibi bir markaya yakıştıramadım. İnsanların sağlığıyla oynamak ne haddinize? Ürünle ilgili yorumları okudum belirli sitelerde yorum yapan herkes ürünün sivilce yaptığını söyledi. Şimdi benim sivilcelerim nasıl geçecek? Ürüne ödediğim miktar ne olacak? 600 küsur ₺ ödeme yaptım. Ürün elimde kaldı olan cildime oldu? Lütfen bana dönüş yapılmasını rica ediyorum. Cep numaramla zaten ürünü aldığım tarih ödeme miktarı detaylı sisteminizde çıkacaktır. Bu ürünü asla ve asla kimseye önermeyeceğim. Bunun dışında müşteri memnuniyetim sağlanmazsa ilgili mercilere başvurumu yapacağım ve markayı aşağıya çekeceğim.

23 Mayıs 2024 11:12 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Betül sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 13:15

09 Mart 2025 11:04
Yves Rocher Ürünleri Beklenmedik Alerjik Reaksiyonlara Sebep Oldu!
Buşra sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 18:37
Ozden sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2023 10:05
"Ekip bir harika. Teşekkürler..."

Yves Rocher Kategorileri