Başak sonuçtan memnun

Yves Rocher Doğum Günü Kampanyasından Faydalanamıyorum

24 Ağustos 2024 17:31
Başak'ın Teşekkür Mesajı
“Tekrardan denedim uygulandı bu sefer”

Bugün (24 Ağustos) doğum günüm fakat Yves Rocher markasının doğum günlerinde yaptığı kampanyadan yararlanamıyorum. Ne tarafıma bir mail ne de telefonuma bir SMS geldi. Web sitesine giriş yaptığımda da kampanyalar kısmında da doğum günü kampanyasını göremedim, yardımcı olabilir misiniz?

25 Ağustos 2024 10:05 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

25 Ağustos 2024 12:25

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

25 Ağustos 2024 13:18

Teşekkür ediyorum

25 Ağustos 2024 13:25
yves-rocher-dogum-gunu-kampanyasindan-faydalanamiyorum-1.jpg

Mailime gelen kupon kodunu alışveriş sepetimde uygulamaya çalışıyorum bu sefer de kodun geçersiz olduğunu söylüyor. Nasıl bir böyle bir şey mümkün olabilir? Ayrıca hesabımda da 2 al 1 öde seçeneğini kullanamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz tekrardan lütfen

25 Ağustos 2024 13:55

Tekrardan denedim uygulandı bu sefer

Dilara sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2023 20:26
"Doğum günü kuponu tanımladı. Teşekkürler"

Nazlıcan
13 Eylül 2023 00:20