Nazmi sonucu yetersiz buldu

28 Mayıs 2024 23:29

27.05.2024 tarihinde Yves Rocher mağazasından satın almış olduğum "30 SPF Emülsiyon Krem - Leke ve Kırışıklık Karşıtı Bitkisel Kompleks Bakım / Bright Botanical" ürününü, 28.05.2024 sabahı ilk kez kullandım. Ancak, ürün yüzümde topaklanma yaptı ve tampon hareketlerle uygulamama rağmen hiçbir şekilde düzgün bir sonuç alamadım. Ürün, cildimden silgi gibi soyuluyor.

Satıcıya ürünü alırken bu konuda özellikle sordum ve bana soyulma yapmayacağı konusunda garanti verildi. Bu durum üzerine müşteri hizmetlerini aradım, ancak iade yapılmayacağı bilgisi verildi. Bu durum, böylesine büyük ve güvenilir bir firmanın müşterilerini mağdur etmesi açısından oldukça üzücü ve şaşırtıcı.

Ayrıca, bu ürünü internette araştırdığımda sadece benim başıma gelmediğini ve birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını gördüm. Bu kadar çok şikayet olmasına rağmen firmanızın bu konuda adım atmaması hayal kırıklığı yaratmaktadır.

Ürünün tarafıma geri alınmasını ve ücretinin iade edilmesini talep ediyorum. Bu konuda acil olarak geri dönüş yapmanızı rica ederim. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvurmak zorunda kalacağımı belirtmek isterim.

Ürün Bilgileri:
- Ürün Adı: 30 SPF Emülsiyon Krem - Leke ve Kırışıklık Karşıtı Bitkisel Kompleks Bakım / Bright Botanical
- Satın Alma Tarihi: 27.05.2024
- Kullanım Tarihi: 28.05.2024
- Fiş: Elimde mevcuttur.

İlgilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla,

29 Mayıs 2024 09:42 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

29 Mayıs 2024 13:15

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Telefon ile tarafınızla yapılan görüşme sonucunda bildiriminiz çözümlenmiştir. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

29 Mayıs 2024 14:53

ürün ayıplı üründür değişim süreci için değerlendirme tamamlanmıştır

Nazmi
30 Mayıs 2024 13:29

Yves Rocher müşteri hizmetleri oldukça ilgili davrandı ve iade yerine ürün değişimi gerçekleştirdiler. Ancak, faydalandığım kampanyadan yararlandırılmadım ve değişim yapmak istediğim aynı fiyatlı farklı bir üründe fiyat farkı talep ettiler. Bu durum beni üzdü. Yves Rocher gibi büyük ve güvenilir bir firmanın müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutması gerektiğini düşünüyorum. Yaşadığım bu süreç, firmanın müşteri odaklı yaklaşımını sorgulamama neden oldu. Gelecekte benzer durumların yaşanmaması adına firmanın politikalarını gözden geçirmesi gerektiğine inanıyorum.

Yves Rocher Topaklanma Pul Pul Kremin Dökülmesi

07 Mayıs 2024 11:50
Seçil sonuçtan çok memnun

Seçil
25 Haziran 2024 12:25
"Firma ürünün iadesini kabul etti ve istediğim farklı ürünler ile değiştirdi. İlginiz için teşekkür ederim."
Yves Rocher Markası Müşteri Memnuniyetsizliği

Enejan