Yanıltıcı Cilt Bakım Daveti

14 Aralık 2024 22:59

Firma tarafından telefonla arandım. Uzun zamandır neden alışveriş yapmadığıma dair sorulduğunda ürünlerine dair özel eleştirilerde bulunup başka markaya geçmek istediğimi söyledim. Belki cildime uygun olmayan yanlış ürün kullanmış olduğumu Next Level Avm deki mağazalarına davet edip Analiz makinesi ile cildime bakılmasının daha doğru etki edeceğini Cilt bakımı ve cilt tipine uygun makyaj hediye ettiklerini bana randevu vermek istediklerini ilettiler. Bende bu şekilde marka nın ürünlerini tekrar denemek istediğimi randevuyu kabul ettim. Gittiğimde personel in bunlardan sadece ikisini alabileceğimi bende analizle bakımı tercih ettim sadece Cilt analizi adı altında fotoğraf çekip çıkan sonucu iletip bakıma gelince cildimi pamukla silip serum ve krem elleriyle uyguladıktan sonra bu uygulananları kasada 8000 TL ama kampanya var deyip size 6000 Tl diyerek satış kısmına geçtiler. Ürünleri satmak için beni çağırmaları ve yapacaklarını söyledikleri hiçbir şeyi yapmamaları tüketici olarak beni çok rahatsız etti. Çağrılmamı sanki misafir ağırlamak gibi yapıp ürün satış politikasına çevirmeleri çok çirkindi. Direk satış için çağrılsam daha dürüst bir yaklaşım olurdu. Telefonda söylenen hiçbir şey yapılmadı. Zamanımın yanıltıcı bir biçimde alınmasından şikayetçiyim. Kimse böyle aranmasın. Tarafıma cilt bakımı vs yapılmadı. Yalan söylemesinler

15 Aralık 2024 11:36 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

15 Aralık 2024 11:37

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Kamer
Kamer
16 Aralık 2024 23:56

Bu cevabı ben anlayamadım tarafımca görüşme yapılmadı. Neye dayanarak bu cevap yazıldı.

13 Aralık 2024 17:18
Özgür sonuçtan çok memnun

05 Şubat 2025 16:41
"Teşekkürler ilgilenip ürünü geri aldılar"
Yves Rocher Cilt Bakım Ürününde Beklenmedik Yan Etkiler Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Yves Rocher Göktürk Mağazasında Rahatsız Edici Çalışan Davranışları!

29 Ağustos 2024 23:08

21 Mart 2024 12:45
Yves Rocher Ürünlerindeki Sıkıntılar Alerjik Reaksiyon
Delal sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 23:54
Yves Rocher Ürün Hava Almış