Tuğba sonuçtan çok memnun

Yumoş Yumuşatıcı Katılaştı 4 Ayda

30 Nisan 2023 10:44
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim şikayet bildiriminden sonra arandım adresim alındı ve yeni ürün gönderildi kapıma kadar gelindi ben bir işlem yapmak durumunda kalmadım mağduriyetim giderildi ve çok memnun kaldım teşekkür ederim”

Yumoş yumuşatıcı aldım deterjan ile birlikte Şok marketten az az kullanıyordum. Bu 3. Ya da 4. Ayı bugün kullanmak için açtığımda şok oldum. Kesik süt gibi içinde parça parça partiküller oluşmuş ve kokusu hiç kalmamış. Ya miladi bitik ürünler indirime girip satılıyor Şok market tarafından ya da Yumoş kaliteden bir daha bahsetmedim. Her şey aşırı pahalı iken olan hep biz tüketicilere oluyor.

02 Mayıs 2023 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

23 Mayıs 2023 12:26

Aslı sonuçtan çok memnun

Yumoş Renk Koruma Yumuşatıcı Kötü Koku Sorunu Ve İade Talebi

Aslı
07 Kasım 2025 14:21
"İlginiz için teşekkür ederim isim yapmış yılların markasınada bu yakışırdı özellikle eve gönderdiğiniz ürünü aynı istemediğimi belirtmiştim dikkate aldığınız için ekstra teşekkürler kolay gelsin"

A101'den Alınan Yumoş Oda Spreyinde Koku Süresi Kısa

Özlem
24 Şubat 12:01
a101den-alinan-yumos-oda-spreyinde-koku-suresi-kisa-1.jpg
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Yumoş Yumuşatıcıda Kötü Koku Ve Kalite Sorunu Yaşadım

Selin