Yener sonuçtan hiç memnun değil

Ykp Renault Sarıyer Servisi Sorumsuzluğu!

07 Haziran 2024 10:54

Tatil nedeniyle uzun yola çıkmadan önce rutin bakım için Ykp Renault Sarıyer bayisine 4 Haziran Salı sabahı saat 08:30'da (34***832 plakalı) 45.000 km'deki Captur marka aracımı teslim ettim. Su sızdırdığı bilgisi nedeniyle devir daim değişecek dediler, hepsine onay verdim; ne gerekiyorsa yapın, çok uzun yola çıkacağım, her şey düzgün olsun dedim. Her gün telefonda bu akşam teslim edeceğiz denmesine rağmen, en son 7 Haziran Perşembe akşamı saat 18:00'dan önce gelin alabilirsiniz dediler (3 gün sonra). Ancak Perşembe akşamı gittiğimde, devir daim kayışının eskisi kaldı, yenisi daha gelmedi, bulamadık vs. Denildi. Halbuki Çarşamba günü yüz yüze gittiğimde kayışın yanlış geldiği, yenisinin de şimdi geldiği ve yarın teslim edileceği söylenmişti. Perşembe akşamı gittiğimde ise ortada yeni kayış falan gelmediğini öğrendim. Bu yüzden bana eski yıpranmış kayışı takıp arabayı teslim ettiler. Bu sefer de ertesi gün Cuma günü teslim ederiz diyorlar ve arabayı teslim edeli 4 gün oldu. Toplamda 23.500 TL ödeme yaptım. Karşılığında sadece oyalama gördüm. İstanbul gibi bir yerde, hem de yetkili servis, 4 günde bir kayışı nasıl temin edemez? Cuma akşamı yıllık iznim nedeniyle uzun yola gideceğim için oldukça tehlikeli bir duruma soktular arabayı ve bana teslim ettiler. Bir yetkili servis bunu nasıl yapar anlamış değilim. Tüm tatil izin planlarımı da altüst edip riske soktular. 24.000 TL ödeme yapmama rağmen eski bir parça ile yola devam etmek zorunda kalacağım. Nasıl bir yetkili servis anlamak mümkün değil.

Erzincan Renault Yetkili Servis Mağduriyeti

08 Ocak 2024 15:12
Sefer sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 19:25
Renault Mais Bursa Yetkili Servisi
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 18:02
Rutin Bakımda Hayal Kırıklığı: Kötü Koku Ve Sorunlar