Kübra sonuçtan hiç memnun değil

YHT | Yüksek Hızlı Tren Kayıp Airpods Ve İlgisiz Tren Personeli!

10 Ekim 2024 00:48

03.10.2024 tarihinde 06.08 saatinde Konya’dan İstanbul-Söğütlü Çeşme’ye giden hızlı tren S24KTA*** PNR no, 10a koltuk numarasında yolculuk yaptım. Koltuğun cep kısmında Apple Airpods 2 Pro beyaz renkli kulaklığım kalmıştır. Kulaklığımı unuttuğumu anladıktan sonra Apple aygıt bul uygulamasından kulaklığımın konumunu tespit ettim. Söğütlüçeşme tren garında olduğunu anladım. Aynı gün (3 Ekim 2024) saat 18-19 sıralarında Söğütlü Çeşme 2. Bilet satış gişesine gittim ve cihazımın bu konumda olduğunu, aygıt bul uygulamasından gösterdim. Görevli cihazın bulunan konumda bulunduğunu görmesine rağmen kayıp eşya dolabında olabileceğini, anahtarın bulunmadığını ve personelin çıktığını söyledi. 9-17 saatlerinde çalıştığını belirterek talebimizi reddetti. Görevliye tekraren cihazın tam olarak burada olduğunu, bul uygulamasından cihazın yakınlarda bulunduğunu ve takip ses ikazının çaldığını, dolaplara bakmasını söylediğim halde yeniden benimle ilgilenmedi. (Gişe üzerinde kamera bulunmaktadır.) Cihaz Cumartesi ikindi saatine kadar garda iken 05.10.2024 tarihinde öncelikle Şişli b*** sitesi, sonrasında ise Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 51. Sk *** Zeytinburnu İstanbul adresinde görüldü. Cihazımı ilgili adreste tespit edip polis ekipleriyle birlikte almak üzere çaba sarf ettik fakat bir sonuç elde edemedik.
Seyahat ettiğim vagonda güvenlik kamerası bulunmaktadır. Cihazın tren garında olduğu günlerde ısrarla Konya’ya döneceğim, bana lütfen cihazımı verin dediğim halde yardımcı olmayan görevliden, treni temizleyen tren görevlilerinden, 2 gün garda olmasına rağmen dışarıya çıkaran ve birilerine veren personellerden şikayetçiyim. Konunun araştırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim. Cihazıma ait taksit ödemeleri devam etmektedir. Faturası bulunmaktadır. Konuyla ilgili Söğütlü Çeşme tren garı yetkilisi ö*** Bey’in bilgisi mevcut olup kendisiyle de telefonda görüşme sağlanmıştır. Dönüşlerinizi beklemekteyim.

13 Şubat 2024 13:50

08 Nisan 2024 16:10