YHT (Yüksek Hızlı Tren) Kantinde Çalışanlar Eğitimsiz

06 Temmuz 2024 02:13

03.07.2024 18.00 Sivas'tan Ankara'ya gelirken arkadaşımla kafeteryada oturuyorduk, bir şeyler almadan oturmamamız gerektiği söylendi. Kahve aldık. Ondan önce de dışarıda getirilen yemeği kaldırın diye sert bir şekilde söylediler. Çay almamıza rağmen 'Sivas'tan beri burada oturuyorlar' diye kaba bir üslupla bağırarak konuşuldu. Daha sonra çalışan giderken bir anda 'Bana hakaret edemezsiniz' diye bağırdı ve ben asla öyle bir kelime kullanmadığımı söyledim. Bana 'Geç yerine' diye üslupsuz ve saygısızca konuşmaya devam etti. Eğitimsiz ve görgü yoksunu insanlar ile çalışıyorsunuz. YHT'nin nasıl böyle saygısız bir personel ile çalıştığını anlamıyorum. Önce siz kendi çalışanlarınızı eğitin. Eğitimsiz ve saygısız insanları biz trende çekmek zorunda değiliz. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum, yoksa şikayetimi başka yerlerde duyurmak zorunda kalacağım.

06 Temmuz 2024 15:06

Emre sonuçtan hiç memnun değil

TCDD Kafeterya Çalışanlarının Saygısız Tutumu Ve Yetersiz Bilgilendirme

25 Ocak 00:43