02 Şubat 2024 02:58

TCDD Taşımacılık A.Ş., PNR no S24MXASSA olan Ankara-İstanbul hızlı tren biletinde Türkçe bilmeyen bir yabancı yolcuya haksızlık yapmaktadır. Bilet satış internet sayfasında İngilizce seçeneği çalışmadığı için bu bir sorundur. 31 Ocak'ta Türkçe bilmeyen bir yabancı yolcu olarak engelli bilet satın aldım. İngilizce yazı olmadığı için VIP olduğunu düşündüm. Sonra biniş zamanı geldiğinde bana giriş izni verilmedi. Bilet ücretini de iade etmediler ve başka bir yardımda bulunmadılar. Bu, bir Müslüman iktidarın devletine yakışmamaktadır. Peygamber Efendimiz Muhammed, emanetleri alıp yatağında yatırarak ödemesini düşünen bir kişiydi. Sizden ise ne kadar farklı davranışlar görüyoruz. En azından paramı iade edin ve web sitenizin İngilizce dil seçeneğinin çalışmasını sağlayın. Türkiye devletinin yurtdışındaki imajını yabancılar arasında zedelemeyin. 500 TL'den daha değerlidir. Bu ülkenin yabancılar karşısındaki durumu göz önünde bulundurulmalıdır.

Hızlı Tren Deneyimimiz Ve Karşılaştığımız Sorunlar

20 Ocak 2024 20:03

16 Mayıs 2024 09:37
YHT (Yüksek Hızlı Tren) TCDD Mobil Satıştan Bilet İadesi
YHT (Yüksek Hızlı Tren) TCDD Mobil Satıştan Bilet İadesi

17 Haziran 2023 16:08
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

TCDD Uygulamasında Bilet İadesi Ve Bilet Hakkı Sorunu: Hem Para İadesi Hem Bilet Hakkı Kayboldu

14 Ekim 2025 21:59