28 Haziran 2024 02:24

Sivas Turizm'e ait otobüs, Yozgat iline 1 saat uzaklıkta arıza yaptı ve şu an kaç saattir usta bekliyoruz. Bu arıza Sivas otogarından hareket ettikten sonra biliniyordu, konuşmalara şahit oldum. Alternatif otobüs olmadığını ve bizleri aktarma yapmayacaklarını ifade ettiler. Şu an gecenin 3'ü, bilmediğimiz bir yerde ustanın gelmesini bekliyoruz. Firmanın ne kadar yetersiz olduğunu ve yıllardır kullandığım bu firmanın kalitesiz olduğunu anlamış oldum. Bir daha asla kullanmayacağımı söylemek isterim.

28 Haziran 2024 02:17

Henüz gelmedi bekliyoruz. Çağrı merkezi numaralarına ve yetkili kişilere ulaşamıyorum

28 Haziran 2024 18:15

İstanbul'a saat 11 de iniş yapıldı. Fakat yetkili biri tarafından geri dönüş olmadı firmanın ne kadar yetersiz olduğunu bir daha görmüş olduk 😔

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Sivas Tur Yolculukta Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

26 Temmuz 2024 22:42

Yalnızca
01 Mayıs 2025 09:58

14 Temmuz 2025 04:27
Azzet sonuçtan çok memnun

Kamil Koç'un Bekletme Ve İletişim Sorunları

16 Mart 2025 20:54
"Şikayetimi bildirdim. Ertesi günü telefonla arandım. Özür dilediler. Yaşadığım sıkıntıdan dolayı mart ayı sonuna kadar aldığım biletlerde yüzde yirmi indirim yapacaklarını ilettiler. Yaşadığım sorunu dikkate aldıkları çözüm üretmeye çalıştıkları için yıllardır kullandığım firmamla devam edeceğim. Teşekkürler..."

04 Temmuz 2023 20:35