Yemeksepeti Mağaza Müdürü İle Yaşanan Sipariş Problemi

12 Eylül 2024 01:18

12. 09.2024 tarihinde saat 22.19 da Yemek Sepeti üzerinden McDonald's siparişi vermiştim. Siparişimin gönderim saati değiştirildi uzun bir müddet daha bekletildim. Daha sonrasında siparişimiz teslim edildi gözüktü ama siparişi kimse bize getirmedi. Bir yanlışlık olmuştur diye biraz daha bekleyip yardım merkezi butonundan destek talep ettik bizim siparişi başka bir kuryeye vermişler oda başka bir yere gitmiş. Siparişimizi tekrar göndermelerini rica ettik. Mağazayla iletişime geçtiler ve yeniden gönderileceğini ve kuryeyi tekrar mağazaya gönderdiğini söylediler. Hiçbir şekilde ne arama ile ne mesaj ile bir geri dönüş olmadan siparişi iptal edip bizi saat 00:45 e kadar beklettiler. Tekrardan yardım merkezine bağlandığımızda mağaza müdürü Ş**** hanımın siparişi tekrar gönderemeyeceğini 3 saat sonra ancak öğrenebildik. Bu ne kadar saçma ne kadar ayıp bir şey. Müşteriyi mağdur duruma düşürüp haber bile verilmedi. Para iadesi yapıldı fakat benim 3 saatlik vakit kaybım ne olacak. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

17 Ağustos 2025 13:25

13 Eylül 2023 12:52
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 17:27

24 Ağustos 2023 11:16