Soner sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 08:21

Yemeksepeti.com internet sitesi, sipariş esnasında sunduğu "Joker indirim" reklamıyla müşterileri yanıltıcı olarak yönlendirdiğini fark ettim. "Joker indirimi" belirtilen birkaç restorandan belli miktarda sipariş verildiğinde ekstra indirim uygulanacağını tarif ediyor. Mesela "ABC Burger'de 500 TL alışveriş yap, 400TL öde" gibi. Fakat şöyle bir yanıltmaca var; ABC Burger'in sayfasına doğrudan Joker olmadan girdiğinizde mesela 200TL olan bir hamburger, "Joker indiriminden yararlanmak istiyorum" seçeneği üzerinden ABC Burger sayfasına girdiğinizde 250TL olarak görünüyor (rakamlar afakidir). Yani indirim uyguluyoruz diye yaptıkları uygulamada önce fiyatları yükselttikleri, sonra yüksek fiyatlar üzerinden indirim yaptıkları net olarak anlaşılıyor. Siteyi kullanan herkes bunu görebilir.

profile profile
01 Ağustos 2024 16:47 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

01 Ağustos 2024 17:07

Verilen cevap beni hiç tatmin etmedi. Bunun restorandan kaynaklı bir sıkıntı olduğunu belirtti arayan arkadaş. Fakat Joker indirimi adı altındaki hangi restorana girsem aynı şeyi görüyorum. Sonuçta bu Joker indirimi uygulamasını ben yemek sepetinin ana sayfasında görüyorum. Bu yemeksepeti.com'un bir uygulaması. Sorumlusu restoran deyip geçiştirilemeyecek bir şey bence. Şimdi çektiğim videoyu da görebilirsiniz ekte.

02 Ağustos 2024 14:13

Aynı şey bütün restoranlarda oluyor.

02 Mart 2024 18:24
Yemeksepeti'nin Joker İndirim Aldatması
Yemeksepeti'nin Joker İndirim Aldatması

Hüseyin
28 Nisan 2024 19:55
Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Ertuğrul
04 Nisan 2025 22:18
Efe sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 16:44
Yemeksepeti Joker İndirimi: Gerçekten İndirim Mi?
Yemeksepeti Joker İndirimi: Gerçekten İndirim Mi?

31 Mart 2025 20:24

Yemeksepeti Kategorileri