Yemeksepeti İptal Edilen Sipariş

Yemeksepeti İptal Edilen Sipariş
31 Mayıs 2024 09:03

Dün akşam, hatta gece sipariş verdim. Bir buçuk saat bekledim, ne gelen var ne giden. Restoranı aradım, 'Abi 2 dakikaya sende olması lazım,' dedi. Tamam dedim, 25 dakika sonra tekrar aradım. 'Abi, siz bizim alanımıza değilsiniz,' dedi. Dedim herhalde şaka falan yapıyor. İptal edeceğiz falan filan. Ya, bir buçuk saat bekledik, bu kadar mı kolay her şey? Açız kardeşim, bir ümit de sizi bekliyoruz. Yemek Sepeti'ne yazdım, 'İptal oldu,' dedi. Ne olacak dedim, yok kupon falan filan. Ya, bu kadar mı değersiz insanların vakti? Bizim vaktimiz bu kadar mı değersiz sizin gözünüzde? İnsanları işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz. Beni bir buçuk saat bekleten restoranı kaptınız, benim hakkımı da savunun. Ben sizin müşteriniz değil miyim? Bir de her gün sipariş veriyorum bunlardan.
Not: Açlıktan ölsem daha sizden sipariş vermem.

05 Haziran 2024 09:29 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 16:54
Yemeksepeti Yemek Sepetinin Yardım Merkezinin Kendisinin Yardıma İhtiyacı Var

10 Haziran 2024 01:28
Emre sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 15:03
Yemeksepeti Sipariş Saçmalığı
Yemeksepeti Sipariş Saçmalığı
Hakan sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2024 19:14
"Benim marka ile ilgili bir sorunum yok sadece sorun yaşadığım bir üyeleri için bana geri dönüş sağlayan müşteri hizmetleri temsilcisi telefonu yüzüme kapattı sorunun buydu fakat marka küçük bir ödül ve özürle gönlümü aldı markaya teşekkür ederim fakat temsilcilerine uyarmaları gerek"
Selim sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 13:31
Yemeksepeti Kuryeleri Çok Geri