Eren sonuçtan çok memnun

Yemeksepeti Express Başvuru SMS'i

04 Temmuz 2023 11:07

Yemeksepeti Express daha önce başvurmuştum, evrak eksik diye tamamlayamadım. Eski telefonuma SMS gelmişti, başvuruya devam etmek için link. Telefon değiştirdiğim için linke de ulaşamıyorum. Siteden başvurduğum zaman da 'seni tanıyoruz' SMS olarak gönderdiğimiz linkten devam edebilirsin diyor, ama telefon değiştirdiğim için o SMS'e ulaşamıyorum.

10 Temmuz 2023 01:51

Yemeksepeti express kurye hesabın yaya olarak açılmış motor olarak düzeltilmesini rica ediyorum ml attım dönüş olmadı çağrı merkezini aradım kayıt açtık dediler 4 gündür dönen yok yine aradım yoğunluk var diyorlar ne bu yoğunluk anlamadım koskoca Yemeksepeti'nde maillere bakan 3 kişimi varda 4 gündür bit maile dönüş yapılmıyor

07 Temmuz 2023 15:30

Yemek Sepeti expres başvurum motor olarak başvurmama rağmen yaya olarak yapılmış bugün öğle saatlerinde 19 Mayıs deposuna giderek eşyalarımı aldım kahve çantası ve yelek var büyük çantanın olmadığını söylediler eşyalarımı hazırladıktan sonra çalışmak için uygulama girdiğimde sadece yaya olarak paket atabiliyordum yaya kurye değil motorlu kuryeyim değişmesini rica ederim

Ek
06 Temmuz 2023 14:48

Yemeksepeti exspres motorlu kurye olarak başvurdum başvurum kabul edildi depoya gidip çantamı yeleğimi aldım sipariş atmak için slot Seçeceğiö zaman sadece yaya olarak seçebiliyordum bunun üzerine destek hattını aradım başvurunuz yaya olarak yapılmış dendi ama yaya değil motor kurye olarak başvurmuştum düzeltilmesini rica ederim

04 Temmuz 2023 12:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Eren
Eren