Serdar sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 19:30

Yemeksepeti uygulaması ile saat 02:36'da Altın Pide Lahmacun isimli bir restorandan sipariş verdim. Siparişim bir saatte gelmeyince Canlı destek ekibine iptal etmek istediğimi belirttim. Canlı destek ekibi kuryenin yolda olduğunu bu yüzden iptal edemeyeceklerini bildirdiler. Çok uykum olduğunu ve bu siparişi bekleyemeyeceğimi söyledim. Sorun olmayacağını kuryenin bana ulaşamama durumunda siparişin iptal olacağını söylediler. Buna dayanarak yattım. Saat 04:36'da kurye beni aramış fakat uyuyor olduğum için ulaşamamış fakat sisteme teslim edildi olarak düşmüşler. Uyanır uyanmaz peşine düşüp canlı desteğe ulaştım. Canlı destek restorana ulaşamadığını onayları olmadan iptal edemeyeceklerini söyledi ve çözüm merkezine konu hakkında bilgi verildiğini yakında bana dönüş yapacaklarını söylediler. Fakat geri dönüş hala gerçekleşmedi. Tekrar canlı desteğe yazdığımda aynı kopyala yapıştır cevapla, talebiniz alındı, size geri dönüş yapılacak cevabıyla karşılaşıyorum.

Özet olarak siparişim gelmedi, gelmeyen siparişimin parası alındı ve Yemeksepeti yaşanan bu mağduriyeti görmezden geliyor. Sorunumun acil çözülmesini ve paramın geri iade edilmesini istiyorum.

28 Kasım 2023 00:10

Yemeksepeti çözüm merkezi ulaşacağını söyleyerek oyalıyor. Bir hafta önce bana ulaşmayan bir sipariş için kredi kartımdan para alındı, siparişi verdikten kısa bir süre sonra iptal etmeye çalıştım kurye yolda olduğu için edemiyoruz. Eğer kurye size ulaşamazsa sipariş iptal olacak dediler, kurye ulaşamadı fakat sipariş iptal olmadı. Ertesi gün itiraz ettim, talebiniz oluşturuldu size ulaşılacak dendi fakat hiçbir değişiklik olmadı.

Bir süre içerisinde Şikayetvar'a talep oluşturdum, döneceklerini söylediler fakat bir hafta geçti hala dönen yok. Yemeksepeti çözüme asla yanaşmıyor ve müşteri memnuniyetini umursamıyor.

Bir önceki siparişim : https://www.sikayetvar.com/yemeksepeti/yemeksepeti-almadigim-yemek-parasini-aldi-ve-geri-odememekte-israrci

20 Kasım 2023 23:45
Yemeksepeti Almadığım Yemek Parasını Aldı Ve Geri Ödememekte Israrcı.

Birkaç kere yardım merkezine siparişimin ulaşmadığını belirttikten sonra Yemeksepeti uygulaması normalde var olan "siparişim teslim edilmedi" butonunu kullanıma kapattı. Diğer butonlardan girip derdimi anlattığımda ise siparişiniz teslim edilmiş, adresinizde bulunan başka birisi almış olabilir mi sorusuyla karşılaştım. Yemeksepeti çözüme odaklı hiçbir şey yapmadığı gibi problem yaşanmamış gibi davranıyor.

23 Kasım 2023 19:00 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

24 Kasım 2023 21:32

Evet bir haftadır bunu söylüyorsunuz. Hala bir gelişme yaşanmadı.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 19:58

17 Şubat 2025 01:30
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 21:29

15 Haziran 2023 19:47