Betül
29 Temmuz 2024 12:41

2018 yılında aldığımız Yatsan therapist yatağı oluşan sırt ağrılarımızdan sonra mağaza ile birden fazla kez iletişime geçtik resmen oyaladılar. Bekleyin adaptasyon süreci bu geçer devam ederse servis yollarız. Vs Eski sporcuyum birçok kamp yatak gördüm böyle ağrılarla uyanmadım. Başka bir şubede derdimi anlatınca yatağınızda problem var yönlendirememişler denildi ve aldığımız şube kapanmıştı. Yatakta çökmeler sesler ve aşırı yumuşaklık var. Git gide artan bu durumu 20gün 1 aylık 5 aylık 1yıllık iken sormuştum olmazsa servis göndeririz alışma süresi deyip oyaladılar Ve garanti süresini de doldurmuş oldular. Sonraki önerileri de ped verelim düzelir oldu. Akşam ağrısız yatıp ağrılarla uyanmak konforsuz kötü bir duygu. Bende mi bir sorun var diye danıştığım doktor bile yatağında problem var diye uyardı. Sadece satış için bu kadar memnuniyetsiz satıcıya evet diyenler çalışmamalı yatak mağazalarında. Duyduk ki bu yatağın üretimi de durmuş, ağrısız uyanmayı özledim. Bu kadar büyük bir firma bizim de yaşadığımız bu sorunu çözer mi bilmiyorum ama ne yazık ki kötü bir deneyimimiz var.

profile profile profile
31 Temmuz 2024 15:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

Kalitesiz Yatak Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ömer
27 Aralık 2024 13:34
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Ender
27 Ağustos 2023 09:18
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
11 Ağustos 2024 04:38