Yatsan İhracat Fazlası Ürünleri Satış Mağazası Torbalı

Alev
Alev
Yatsan
12 Eylül 2023 16:406.672

Torbalı pancarda Yatsan ihracat fazlası ürünleri satış mağazası altında açılan yere gittik bugün ve numara ürünler ihracat fazlası olduğu için beklentimin altındaydı. Zaten ama bu kadar derme çatma baza başlık yatak olmaz.

Herhalde şimdi diyecekler ki bu fiyata bu kadar arkadaş o fiyata dediğin en ucuz yatak zaten tek kişilik ve çift kişilik iki üç bin daha kat daha marka alınabilir ve orada yetkilendirdiğiniz görev alan artık kalite kontrolü yapan kişiler mi bir beyefendi ve bir bayandan ibaret hiç alakasız ne ilgileniyorlar be bir şey soruyorsun cevap vermeden yüzüne bakmayan hiç uğranılmayacak bir satış mağazası.

Biraz çalışanlarınıza eğitim çünkü ne müşteri karşılamayı ne ürün hakkında bilgi vermeyi bir saat bekle bekle hiç yanımıza gelip de bir şey söylemelerine ne kadar ilgili olduklarını gösterdiler

18 Eylül 2023 09:55 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sevgili Alev G., Yatsan İhracat Fazlası Ürünleri Satış Mağazası Torbalı konulu şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine Yatsan olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Yatsan Müşteri İlişkileri

Adem
Adem
28 Kasım 2023 09:22

Yatak alacağım ama yorumlar beni düşündürüyor

Ürünler Hasarlı Geldi, Hizmet Yetersiz Kaldı

Hakan
19 Şubat 2025 12:242.215

"Mağduriyeti mi hızlı bir şekilde giderdikleri için markaya teşekkür ederim özellikle destek ekibinde çalışan ve süreci takip ederek bana hızlı bir şekilde yardımcı olan fulya hanıma teşekkür ediyorum"

Ürünler Hasarlı Geldi, Hizmet Yetersiz Kaldı

İşbir Yatak İlgisiz Satış Elemanı Bayan

Gözde
2 Temmuz 2023 19:10693

İşbir Çanakkale mağazasına yavrulu yatak almak için gittik. Öncesinde Instagram dan başka şubesi ile görüşüp beğendik ve...

1 Destek

Yatsan Buyaka AVM Hizmet Kalitesizliği Ve Servisin Sonsuz Saygısızlığı

Cihangir
Cihangir
Yatsan
2 Ağustos 2023 10:104.623

İstanbul Buyaka AVM'deki 'Yatsan' mağazasından çift taraflı, tek kişilik yatak 1 adet 2x2 King yatak, başlık, 1 adet 2x2...

Yatsan Baza Kırık

Yatsan Baza Kırık

Uğur
Yatsan Elektrikli Koltuk Pişmanlığı!

Yatsan ElektrikliKoltuk Pişmanlığı!

Abdurrahman