Alev sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan İhracat Fazlası Ürünleri Satış Mağazası Torbalı

12 Eylül 2023 16:40

Torbalı pancarda Yatsan ihracat fazlası ürünleri satış mağazası altında açılan yere gittik bugün ve numara ürünler ihracat fazlası olduğu için beklentimin altındaydı. Zaten ama bu kadar derme çatma baza başlık yatak olmaz.

Herhalde şimdi diyecekler ki bu fiyata bu kadar arkadaş o fiyata dediğin en ucuz yatak zaten tek kişilik ve çift kişilik iki üç bin daha kat daha marka alınabilir ve orada yetkilendirdiğiniz görev alan artık kalite kontrolü yapan kişiler mi bir beyefendi ve bir bayandan ibaret hiç alakasız ne ilgileniyorlar be bir şey soruyorsun cevap vermeden yüzüne bakmayan hiç uğranılmayacak bir satış mağazası.

Biraz çalışanlarınıza eğitim çünkü ne müşteri karşılamayı ne ürün hakkında bilgi vermeyi bir saat bekle bekle hiç yanımıza gelip de bir şey söylemelerine ne kadar ilgili olduklarını gösterdiler

18 Eylül 2023 09:55 (Şikayetten 5 gün sonra)

Adem
Adem

Yatak alacağım ama yorumlar beni düşündürüyor

Hakan sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2025 12:24
"Mağduriyeti mi hızlı bir şekilde giderdikleri için markaya teşekkür ederim özellikle destek ekibinde çalışan ve süreci takip ederek bana hızlı bir şekilde yardımcı olan fulya hanıma teşekkür ediyorum"
Ürünler Hasarlı Geldi, Hizmet Yetersiz Kaldı

02 Temmuz 2023 19:10