Yatsan, Bir Daha Mı Asla!

30 Eylül 2024 13:14

2021 yılında belimdeki sağlık sorunları nedeni ile yatağımızı değiştirme kararı aldık. Uzun süren araştırmalarımız sonrasında Yatsan markasına karar verdik ve 2021 Temmuz ayında Yatsan Anniversary 1974 serisi çift kişilik yatak aldık. Bir süre sonra yatağımıza uzandığımızda çökme hissettik ve servisi aradık. Gelen servis yatağımızı fabrikaya götürüp inceleme yapacaklarını belirtti. Sonrasında yatağımızın yaylarında sorun olduğunu bu nedenle çökme meydana geldiği belirterek yatağımızın yaylarını değiştirdiler. 2024 yılı Ağustos ayına geldik yatağımızda yine aynı şekilde çökme hissettik. Bu seferde yatağımızın pedinde sorun olduğunu ve yatağımızın pedini değiştireceklerini belirttiler. Bugün 4. Haftanın içerisindeyiz, bel rahatsızlığı olan biri olarak yaklaşık 1 aydır firmanın bize göndermiş olduğu lekeli bir ikame yatakta yatıyorum. 2026 yılına kadar garanti kapsamında olan bir yatağın sahibiyim. Garanti kapsamı içinde olmama rağmen belirli aralıklarla sorun yaşıyorum ve her seferinde yatağın bir yeri değişiyor. 2021 yılında 2.000-3.000 TL bandında olan Yataş, İdaş, Bambi… gibi bir çok markanın ürünü almak yerine 2 kat para vererek satış sonrası sıkıntı yaşamayalım diye Yatsan markasını tercih ettik. Akabinde oğlumuza ve 3 tane yakın arkadaşıma aynı markadan yatak alması için referans olduk ve Yatsan müşterisi yaptık. Gel gelelim ki yaklaşık 1 aydır geçici bir yatakta yatıyoruz ve 4 haftanın sonunda 10 kere telefon etmemize rağmen rica minnet yatağınızın pedinde sorun var değiştireceğiz ne kadar sürer bilemeyiz sizi ararız diye dönüş yapıyorlar.
Garanti kapsamında olduğumuzu bu değişikliği kabul etmediğimizi belirttiğimiz zamanda 27/09/2024 tarihinde müşteri ilişkilerinden Ezgi hanım arayarak gerekli incelemeleri yaptık yatağınızı değiştiremeyiz diye dönüyor. Sevgili Yatsan, kocaman bir hayal kırıklığı. Her şey ürünü satana kadar. Boşuna bu kadar para verip eşimize dostumuza referans olup müşteriniz yaptık. Arkasında duramayacağınız ürünlerin satışını yapmayın.

15 Ekim 2024 12:00

En kötüsü de gelen yatakta hala çökme var! Firma tenezzül edip aramıyor bile. Gerçekten çok yazık 2 kat para verip Yatsan marka yatak asla alınmaz.

Yatsan Yatakta Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Deniz
12 Mayıs 2025 11:52
Gozlemsu sonuçtan çok memnun

Gozlemsu
22 Aralık 2024 12:32
"Emeklerinizden dolayı teşekkür ederim."
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

İki Yıl Dolmadan Çöken Yatak Sorunu

Sedat