Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Yataş 10 Yıl Yay Garantisi Yalanı

16 Ağustos 2024 10:22

Yataş'tan almış olduğum Zero Gravity yatağımın yaylarındaki çökme sebebiyle servis talebinde bulundum. 10 yıl yay garantisi verilen bu yatağın satın alırken diğer marka ve muadillerine göre fiyatı da oldukça yüksekti. Satın almamdaki en büyük etmen birbirinden bağımsız pocket yay sistemi ve 10 yıllık garanti verilmesiydi. Şikayetim üzerine eve gelen teknik servis yatağın üzerine 2 metre boyunda ve tahminimce 5-10 kg ağırlığındaki bir demir boru parçayı koyarak sağdan soldan fotoğraflar çekti ve eğer demirle yatak arasında iki santimden fazla boşluk varsa yay problemi vardır dedi. Öncelikle 80-100 kg arasında bir insanın yatağın yayına uyguladığı baskıyla 5 kg bir demir parçasının yatağın üzerine uyguladığı baskı hiçbir zaman aynı olmaz bu şekilde de bir yatağın yayının çöküp çökmediği tespit edilemez. Ayrıca yatağın üzerinde zaten bir ped var çökmüş olsa bu ped çökmüş olur bu şekilde yayı nasıl ölçeceksiniz? Bu durumu gelen servis elemanına da söyledim. Yatağın farklı yerlerine Elle baskı uygulandığında aradaki farkı o da gördü. Lakin bu şekilde uygulama yaptıklarını belirtti.
Sonuç olarak bana yapılan geri dönüşte yatağın pedinin kaydığı bunun tamiri ile ilgili de 1450 TL’lik bir ücret ödemem gerektiğini belirtildi. Yatağın yay şikayeti ile ilgili herhangi bir bildirim yapılmadı. Haklı olduğum şikayetimle ilgili sırf garanti kapsamına girmesin diye saçma bir bahane üretilerek yatağım pedi ile ilgili bir sonuca varıldı ve benim şikayetim kapatılmaya çalışıldı. Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım yasal olarak her yerde hakkımı aramaya devam edeceğim. Eğer çok kaliteli bir marka olduğunuzu iddia ediyorsanız ve ürününüzle ilgili 10 yıl garanti veriyorsanız ürününüzün arkasında duracaksınız. Yaşadığım bu durumu sosyal medya ve arkadaş çevrem de dahil olmak üzere tüm platformlarda dile getireceğim.

profile profile profile
20 Ağustos 2024 14:48

Şikayetimle ilgili arayan soran yok. Demek ki Yataş müşteri memnuniyetini hiçbir şekilde dikkate almıyor. Eğer Yataş almayı düşünüyorsanız kesinlikle almamanızı tavsiye ederim. Çünkü garanti ve müşteri hizmetleri hiçbir şekilde size yardımcı olmuyor.

21 Ağustos 2024 14:20 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

21 Ağustos 2024 20:04

Müşteri hizmetleri bana geri dönüş yaptı. Servisin söylediği şeyleri tekrar etti. Problemime herhangi bir çözüm üretilmedi. Şikayetim hala devam etmekte.

Ahmet
Ahmet

İyi ki de okudum neredeyse aynı yatağı alacaktım. Çok teşekkür ederim. Almaktan vazgeçtim başka bir markaya bakacağım artık

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Zero Gravity Yatak

Fikret